balios Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 Καλησπέρα ήθελα μια διευκρίνηση σχετικά με το πώς υπολογίζονται τα χρόνια προυπηρεσίας επομένως και σε ποιά μισθολογική κατηγορία ανήκει κάποιος μηχανικός. Από ότι έχω δεί αυτό που μετράει στα χρόνια προυπηρεσίας είναι το έτος απόκτησης του πτυχίου.ισχύει κάτι τέτοιο? Εγω πχ τον τρέχοντα μήνα κλείνω 3 χρόνια απο την ημερομηνία κτήσης του πτυχίου μου και αν ισχύει αυτό θα πρέπει να ανήκω στη μισθολογική κατηγορία 3-6 έτη .όμως σαν καθαρή προυπηρεσία(βάση ημερομηνίας πρόσληψης) η προυπηρεσία μου είναι μικρότερη απο 3 χρόνια. Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν με το που εντάσεσαι σε μία παραπάνω μισθολογική κατηγορία (βάση συλλογικής σύμβασης εργασίας) αυξάνουν οι συντελεστές ,επι του μεικτού μισθού, με τους οποίους υπολογίζονται οι κρατήσεις. ΥΓ εργάζομαι σαν μισθωτός μηχανικός στον ιδιωτικό τομέα.
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 Στο ΤΕΕ πότε γράφτηκες;
balios Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 Στο ΤΕΕ πότε γράφτηκες; Στο ΤΕΕ γράφτηκα το 2008 .Δηλαδή τα χρόνια προυπηρεσίας θεωρούνται τα χρόνια στα οποία είναι κάποιος εγγεγραμένος στο ΤΕΕ?
ripper13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 Balios δες εδώ για την ερώτηση σου : http://portal.tee.gr/portal/page/portal/PROFESSIONAL_ISSUES/SYXNES_ERWTHSEIS_P/TAB36027/idiwtikos%20tomeas_prouphresia.htm
ppliak Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Καλησπέρα. Σύμφωνα με τις νέες συμβάσεις 1 από τα 4 επιδόματα που συνεχίζουν να ισχύουν, είναι η προϋπηρεσία.Θα ήθελα να μάθω, σύμφωνα τις νέες συμβάσεις εργασίας, αν λαμβάνεται υπόψη η προϋπηρεσία των μηχανικών που ίσχυε με το παλιό καθεστώς, δηλαδή ξεκίνημα προϋπηρεσίας από το έτος κτήσης πτυχίου. Αν όχι, πως μετράται η προϋπηρεσία στους μηχανικούς από εδώ και στο εξής?
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Είναι γελοίο αυτό που γίνεται με την προυπηρεσία.....Δηλαδή αν κάποιος έχει πτυχίο 3 χρόνια και 3 χρόνια είναι άνεργος, σημαίνει ότι έχει προυπηρεσία? Μην τρελλαθούμε τελείως....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα