miltos Δημοσιεύτηκε November 21, 2010 at 02:32 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε November 21, 2010 at 02:32 μμ Ναι, θα γίνεται χλωρίωση (εντός της δεξαμενής).
AlexisPap Δημοσιεύτηκε November 21, 2010 at 05:59 μμ Δημοσιεύτηκε November 21, 2010 at 05:59 μμ miltos, δεν γνωρίζω από προδιαγραφές, να μην σε πάρω στον λαιμό μου. Όμως από τις δεξαμενές που ξέρω ότι χλωριώνονται και ότι το νερό τους ελέγχεται τακτικά, συμπεραίνω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την μακρόχρονη παραμονή... (μιλάω για παραμονή άνω της εβδομάδος)
x_user Δημοσιεύτηκε November 21, 2010 at 07:51 μμ Δημοσιεύτηκε November 21, 2010 at 07:51 μμ θα χρειασθεί να κάνεις τακτικές αναλύσεις δείγματος νερού και τα αποτελέσματα θα πρέπει να κρατούνται σε αρχείο καθώς και να τηρείς επίσημο βιβλίο μετρήσεων/αναλύσεων. (θα σου χρειασθεί σε ελέγχους που γίνονται)
miltos Δημοσιεύτηκε November 22, 2010 at 10:50 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε November 22, 2010 at 10:50 πμ Αλέξη, δεν τίθεται θέμα "λαιμού". Απόψεις ανταλλάσουμε... Γενικά, όσα είπατε εσύ, o Κώστας και ο x_user, συμβαδίζουν με όσα έχω ψάξει-ρωτήσει.
Theo_Blip Δημοσιεύτηκε January 16, 2013 at 01:18 μμ Δημοσιεύτηκε January 16, 2013 at 01:18 μμ Αν θα μπορούσα με τη σειρά μου να σας ρωτήσω για το αν γνωρίζετε προδιαγραφές για την επιλογή των δεξαμενών με βάση τα υλικά κατασκευής. Ποιες είναι προτιμότερες? Πλαστικές? Μεταλλικές? Θετικά και αρνητικά του κάθε τύπου? Ευχαριστώ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα