miltos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 Ναι, θα γίνεται χλωρίωση (εντός της δεξαμενής).
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 miltos, δεν γνωρίζω από προδιαγραφές, να μην σε πάρω στον λαιμό μου. Όμως από τις δεξαμενές που ξέρω ότι χλωριώνονται και ότι το νερό τους ελέγχεται τακτικά, συμπεραίνω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την μακρόχρονη παραμονή... (μιλάω για παραμονή άνω της εβδομάδος)
x_user Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 θα χρειασθεί να κάνεις τακτικές αναλύσεις δείγματος νερού και τα αποτελέσματα θα πρέπει να κρατούνται σε αρχείο καθώς και να τηρείς επίσημο βιβλίο μετρήσεων/αναλύσεων. (θα σου χρειασθεί σε ελέγχους που γίνονται)
miltos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 Αλέξη, δεν τίθεται θέμα "λαιμού". Απόψεις ανταλλάσουμε... Γενικά, όσα είπατε εσύ, o Κώστας και ο x_user, συμβαδίζουν με όσα έχω ψάξει-ρωτήσει.
Theo_Blip Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 Αν θα μπορούσα με τη σειρά μου να σας ρωτήσω για το αν γνωρίζετε προδιαγραφές για την επιλογή των δεξαμενών με βάση τα υλικά κατασκευής. Ποιες είναι προτιμότερες? Πλαστικές? Μεταλλικές? Θετικά και αρνητικά του κάθε τύπου? Ευχαριστώ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα