Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπλοκάκι ή μισθωτός μηχανικός

Recommended Posts

Αν εργάζεσαι ως μισθωτός , μπορείς παράλληλα να ιδιωτευεις ;

( δηλαδή πχ να αναλάβεις μια ανακαίνιση μόνος σου  και σε αυτή την περίπτωση πως κόβεις κάποια απόδειξη ; )

10 hours ago, stetr said:

δηλαδή πχ να αναλάβεις μια ανακαίνιση μόνος σου  και σε αυτή την περίπτωση πως κόβεις κάποια απόδειξη ; )

Ανοίγεις βιβλία και κόβεις κανονικά. Μόνο στον Δημόσιο τομέα ισχύει το ασυμβίβαστο.

Edited by JohnnyHoliday
  • Upvote 1

On 21/10/2024 at 6:05 ΠΜ, JohnnyHoliday said:

Ανοίγεις βιβλία και κόβεις κανονικά. Μόνο στον Δημόσιο τομέα ισχύει το ασυμβίβαστο.

Θα πρέπει όμως στην εργασία μου να είμαι με μπλοκάκι ή μπορώ να συνεχίσω να είμαι απλός μισθωτός υπάλληλος ; 

30 minutes ago, stetr said:

Θα πρέπει όμως στην εργασία μου να είμαι με μπλοκάκι ή μπορώ να συνεχίσω να είμαι απλός μισθωτός υπάλληλος ; 

Αν είναι για εταιρεία κόβεις τιμολόγιο, αν είναι για ιδιώτη απόδειξη. 

Το μπλοκάκι είχε συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να λέγετε "μπλοκάκι" . Δεν ισχύει στην περίπτωση σου. 

Καλύτερα να συμβουλευτείς τον λογιστή σου για αυτό που θες να κάνεις, για το αν αξίζει κτλ κτλ 

On 23/10/2024 at 10:19 ΜΜ, stetr said:

Αν διαβάσεις την απάντηση του @JohnnyHoliday θα καταλάβεις! (αν είσαι ιδιωτικός υπάλληλος-μισθωτός μπορείς-επιτρέπεται, παράλληλα, να έχεις και βιβλία ελεύθερου επαγγελματία).

Αν σε συμφέρει αυτό, θα πρέπει να το ψάξεις με το λογιστή σου, κάνοντας διάφορα σενάρια... 

Edited by antloukidis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.