STAVION Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Ο καθένας κοστολογει βέβαια τον χρόνο του όπως νομιζει. (ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ) Χ 3 = 200 € minimum Στου Ρέντη είναι το διαμέρισμα παρέλειψα να σας πώ
dib Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Συνάδελφοι να ρωτήσω κάτι (ενδεχομένως να έχει απαντηθεί αλλά δεν το έχω προσέξει) σχετικά με τη θέρμανση μονοκατοικιών. Αν έχω καταλάβει σωστά από τη νομοθεσία του ΚΕΝΑΚ, επιτρέπεται η όχι η θέρμανση των κατοικιών (συγκεκριμένα με ενδιαφέρει για μονοκατοικίες), να αντιμετωπίζεται με μονάδες split (αντλίες θερμότητας που παρέχουν συγχρόνως και ψύξη το καλοκαίρι) ή είναι υποχρεωτική η εγκατάσταση του λέβητα, σώματα, δίκτυο σωλήνων, κλπ και συνεπώς θα χρειαστεί χώρος για λεβητοστάσιο; Διορθώστε με αν κάνω λάθος
comba Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 το κτίριο αναφορας για θέρμανση έχει λέβητα. δοκίμασε να δεις τι κατάταξη σου βγάζει με αντλία θερμότητας στην θέρμανση.
sdim Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Η νομοθεσία του ΚΕΝΑΚ δεν εισάγει κανέναν περιορισμό για την θέρμανση, χρησιμοποιείς ότι θέλεις, σύμφωνα πάντα με τον νόμο.
armenopoulos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Βρέθηκε η λύση σε όλα τα παλιά (αλλά και τα νεα ημιτελή) κτίρια που δεν θέλουν (η δεν μπορούν) να βγάλουν πιστοποιητικό: Από 9-1-2010 δεν θα μεταβιβάζονται με πώληση αλλά με δωρεά (αλλάζει βέβαια ο φόρος αλλά η δουλειά θα γίνεται).
salpigoal Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Και πως θα δικαιολογει τα λεφτα ο πωλητης? Μου φαινεται τελειως κουλο...
armenopoulos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Δεν κανω πλακα. Που να τα δικαιολογήσει τα λεφτα ο "δωρητης"?. Γιατι δηλωνει κανεις το πραγματικό τίμημα πουθενα? Σιγα μην περιμένουν το καλοκαιρι (και νωρις λέω) όσοι θελουν να πουλήσουν/αγοράσουν τωρα. Αν δεν υπάρχει δανειο ή επιδότηση όλοι δωρεές θα κανουν. Το κοιμισμένο κράτος θα περιμένουν?
STAVION Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Ο φόρος για μη συγγενικά πρόσωπα που δωρίζει ακίνητο το ένα στο άλλο, κατα μέσο όρο είναι 25-30% τσεκαρισμένο απο συμβολαιογράφο
Recommended Posts