ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Υπάρχει κανείς που ασχολείται με ΠΕΑ πχ διαμερίσματος, με αμοιβή μικρότερη από την ελάχιστη στων 150??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Κι αν υπήρχε, θα το έλεγε? Θα έτρωγε το κράξιμο της αρκούδας !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
STAVION Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Εννοείται πως όχι, είναι ξεφτίλα, αλλά ρωτάω για να προετοιμαστώ για το τι θα ακούσω!! Τελικά? Ισχύει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Να ζητάς τα νόμιμα πχ 2ε/τ.μ για διαμέρισμα. Πιο κάτω καταντάει ξεφτίλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STAVION Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Να ζητάς τα νόμιμα πχ 2ε/τ.μ για διαμέρισμα. Πιο κάτω καταντάει ξεφτίλα.. Μαζί σου είμαι ρε παιδί μου αλλά μετά το άνοιγμα δε θα υπάρχει η έννοια "νόμιμα". Link to comment Share on other sites More sharing options...
comba Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 τώρα είναι που υπάρχει!!!!!!πριν ήταν η "ελάχιστη". Link to comment Share on other sites More sharing options...
STAVION Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 ΟΚ σωστά, αλλά έχω μείνει ακόμα με την απορία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Συνάδελφοι καλήμέρα, στην περίπτωση μου ( Επιθεώρηση πολυκατοικίας) σχετικά με τα υποκαταστήματα τραπεζών το ένα βρίσκεται στο ισόγειο και το άλλο στο α' ορ οπότε φαντάζομαι οτι αυτά θα μελετηθούν μαζί σε ένα ΠΕΑ και σαν μία θερμική ζώνη. Υπάρχει όμως μια άλλη λεπτομέρεια, στους υπόλοιπους ορόφους τα γραφεία/Ιατρεία είναι διάσπαρτα μαζί με κατοικίες. Σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε; Μελετάμε όλα τα δομικά στοιχεία των γραφείων μαζι, των ιατρείων μαζί ανεξαρτήτως ορόφου προσθέτοντας ένα ένα διαφανή/ αδιαφανή και ακολουθούμε ίδια μεθοδολογία και για τις κατοικίες; ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Παμε για ΠΕΑ μισθωσεων απο αρχες του 2012 τελικα? Ακουσε κανεις κατι περισσοτερο απο φημες? Σε σχετικη ερωτηση στο ΥΠΕΚΑ, με ενημερωσαν οτι ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ δεν υπαρχει, αλλα ακουγεται κατι τετοιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vassilis.K. Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Υπάρχουν επίσημες δηλώσεις για Ιανουάριο (σήμερα μπορεί να βγει η ανακοίνωση από ΥΠΕΚΑ) και μελετάται και η αλλαγή χρέωσης (μείωση δλδ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts