hkamp Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Μεσιτεία θα κάνει, το κουνάβι. Θα έχει βρει και κανένα ταλαίπωρο συνάδελφο.... Παίρνεις το γραπτό (φώτο, κάρτα ή άλλο), το σκανάρεις και το στέλνεις σε ΥΠΕΚΑ και ΤΕΕ. Καμιά φορά ασχολούνται και σε εκπλήσουν ευχάριστα.
myri Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 εμένα το ΤΕΕ στο τμήμα επαγγελματικών θεμάτων για παρόμοιο πράγμα μου απάντησε να "λύσω το θέμα στα Αστικα Δικαστήρια" κοινώς ΣΚΑΣΙΛΑ τους
hkamp Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Αν τους έλεγες ότι δεν αποδίδει εισφορές στο ΤΕΕ, σφαίρα θα πήγαιναν..... Εχουν αρχές στο ΤΕΕ, όχι άιντε, άιντε... Πάνω απ' όλα ο μηχανικός.
myri Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 ναι έχεις δίκιο, δεν το έθεσα σωστά!!! πάντως ο Ιατρικός Συλλογος μέχρι να κλέισω το τηλ θα του είχε κάνει μηνυση
cfrezi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Το θέμα είναι οτι δεν μπορείς να βάζεις όριο δεκαετούς εμπειρίας απο τη μια και από την άλλη ο νταβατζής υδραυλοκός της γειτονιάς να έχει ιστοσελίδα ενεργειακού επιθεωρητή και καταχόριση στο χρυσό οδηγό.Αν δεν κανουν τίποτα αυτούς θα πάω στα δικαστήρια.
hkamp Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Μου θυμίζει ένα εμπειρικό εργολάβο που έγραφε στις κάρτες του Ε.Δ.Ε. Οταν τον ρώτησαν γιατί το γράφει απάντησε: << αφού είμαι Εμπειροτέχνης Δημοσίων Εργων>>
apos1982 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 καλημερα, σε ενα κτιριο αν τοποθετησουμε φωτοβολταικα, υπαρχει περιπτωση μονο με αυτην την ενεργεια να ανεβουμε ενεργειακη κατηγορια?
ntside Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 καλημερα, σε ενα κτιριο αν τοποθετησουμε φωτοβολταικα, υπαρχει περιπτωση μονο με αυτην την ενεργεια να ανεβουμε ενεργειακη κατηγορια? surely !!!
tsx Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Μόνο αν ΔΕΝ το συνδέσεις με ΔΕΗ και χρησιμοποιείς το ρεύμα που παράγει. Γιατί όμως θέλεις να του ανεβάσεις κατηγορία;
apos1982 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 @tsx δηλαδη αν το πουλαμε στη δεη δεν ανεβαινουμε κατηγορια? ειναι για ενα προγραμμα του υπεκα για κτιρια.
Recommended Posts