kkostorp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Βασικά δεν παίζει να κάνει κατάταξη με δικό του μηχανισμό σε καμία περίπτωση. Αν ισχύει κάτι τέτοιο όμως τότε μολύβι και χαρτί παρά 4Μ. Επίσης το δοκίμασες να δεις αν τελικά το υπολογίζει;
gamvro Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Εγώ θα συμπληρώσω :........................................... να δούμε τι θα κάνει ! Αν το κάνεις πες μας τι σου βγάζει!!!
sdim Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Το δοκίμασα και δεν μου εμφανίζει κατάταξη. Μου βγάζει μόνο μια παύλα ( - ) στα kWh/m². Έχει κάνει κάποιος άλλος μελέτη με περισσότερα από 20 αδιαφανή στοιχεία;
jof Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 οκ . Μήπως ξέρεις που είναι τα άλλα προγράμματα και αν έχουν βγει ? Ξέρει κανείς ?
jof Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Δεν το έχω ψάξει ακόμα αλλά το ΤΕΕ λέει ότι είναι ενσωματωμένα στα άλλα δύο
SeNNinhA Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 οκ . Μήπως ξέρεις που είναι τα άλλα προγράμματα και αν έχουν βγει ? Δεν κατάλαβα ποια άλλα προγράμματα μιλάς. Το ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ έχει δύο προς το παρόν: 1) ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ (για επιθεωρήσεις) 2) ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ ΜΕΛΕΤΗ (για μελέτες) Η ίδια ακριβώς μηχανή υπολογισμών αλλά άλλη χρήση. Αναμένονται τα: α) ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ Επιθεώρηση Λέβητα β) ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ Επιθεώρηση Κ.Κ.Μ.
pggiotas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Επανερχόμενος στο θέμα με το πως ορίζουμε την συνολική επιφάνεια κτηρίου στο πρόγραμμα ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ σε περίπτωση διαμ/τος. Διαπίστωσα ότι το αποτέλεσμα δεν αλλάζει μετρώντας το εμβαδόν του κλιμακοστασίου που το έχω ορίσει σαν ΜΘΧ.... Επειδή θέλω να το υποβάλω, έχει κάποιος κανένα νεότερο πάνω στο θέμα???.....
kkostorp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Κοίτα επειδή μπορεί όντως να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ καλύτερα μίλα με το ΤΕΕ.΄Αν δεν σηκώνουν τηλέφωνο στείλε email. Στη σελίδα όπου έκανες δήλωση για την αγορά είχε στοιχεία επικοινωνίας.
STAVION Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Επανερχόμενος στο θέμα με το πως ορίζουμε την συνολική επιφάνεια κτηρίου στο πρόγραμμα ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ σε περίπτωση διαμ/τος. Διαπίστωσα ότι το αποτέλεσμα δεν αλλάζει μετρώντας το εμβαδόν του κλιμακοστασίου που το έχω ορίσει σαν ΜΘΧ.... Επειδή θέλω να το υποβάλω, έχει κάποιος κανένα νεότερο πάνω στο θέμα???..... Βαζεις την επιφάνεια του υπο εξέταση χώρου μόνον. Την επιφάνεια του ΜΘΧ, στο δικό του πεδίο.
STAVION Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Με τη σειρά μου να ρωτήσω: Τι ισχύ να βάλω στη ψύξη για να μου βγει η κατανάλωση πρωτογενούς ενέργειας, ίση με αυτήν του ΚΑ ?
Recommended Posts