terry Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2017 Kαι Χανια το ιδιο. 3η μερα σημερα. Καποιος αλλος υπαλληλος μου ειπε 5η μερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
st2 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2017 Kαι Καλαματα το ιδιο. 3η μερα σημερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2017 (edited) από τη Δευτέρα 14/8 είναι το πρόβλημα (τουλάχιστον) αλλά ποιος έβγαζε άδεια παραμονή 15αύγουστου..?? άμα κατέβει ο διακόπτης σβήνει ο σύγχρονος πολιτισμός κυκλοφορεί διαβεβαίωση (φήμη) ότι από βδομάδα θα λειτουργεί, ίδωμεν. Edited Αύγουστος 18 , 2017 by imhotep Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2017 Τα ιδια και σημερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polytexnitis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2018 (edited) Καλησπέρα, έχει παρατηρήσει κανείς προβλήματα με το e-ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ τις τελευταίες 1-2 εβδομάδες; Δεν μπορώ να αντλήσω κανένα στοιχείο (πάνω που το είχα συνηθίσει και μου ήταν πολύ χρήσιμο) Άλλαξε ο τρόπος που βρίσκεις τα στοιχεία ή όντως έχει πρόβλημα; Mην ανοίγεις άσκοπα νέο θέμα χωρίς να κάνεις πρώτα αναζήτηση για ήδη υπάρχον με ίδιο ή παραπλήσιο περιεχόμενο. Το θέμα σου συγχωνεύτηκε με το παρόν. Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής. Pavlos33 Edited Σεπτέμβριος 17 , 2018 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis73 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2019 Καλησπέρα. Υπάρχει πρόβλημα με το e-poleodomia; Δεν έχω μπορέσει να κάνω ανάκτηση πληροφορίας εδώ και τρεις ημέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venezia Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2019 ioannis73 Λειτουργεί κανονικά στα παρακάτω http://www.epoleodomia.gov.gr/ http://gis.epoleodomia.gov.gr/v11/index.html#/22.5695/38.4451/11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος Πέτρου Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2019 Καλησπέρα, χρησιμοποιώντας το e-poleodomia, ψάχνωντας να δω πως πάει η γραμμή των ορίων των οικισμών, παρατηρώ οτι στην εφαρμογή υπάρχει ένα Layer με το όνομα ΄΄Καθορισμένο όριο οικισμού΄΄ που στον χάρτη απεικονίζεται με μία μαύρη γραμμή , και ένα άλλο Layer με το όνομα '' Όριο Πολεοδ. Μελέτης- Εγκεκριμένο σχέδιο'' που απεικονίζεται με μία πράσινη γραμμή και έχει offset από την γραμμή του οικισμόυ προς τα έξω περίπου 20 μέτρα. Ξέρεται ποια είναι η διαφορά των 2 γραμμών αυτών? Αυτό συμβαίνει με όλους τους οικισμους μέσα στο e poleodomia. Για του λόγου το αληθές, σας παραθέτω μία εικόνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polytexnitis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2020 Καλημέρα, παρατήρησα από χτες πως αν προσπαθήσω να πατήσω στους συνδέσμους για να κατεβάσω κάποιο ΦΕΚ ή κάποιο εγκεκριμένο ρυμοτομικό, μου βγάζει internal server error 500. Έχει και κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; Υποθέτω δεν φταίω εγώ, μάλλον κάτι θα αναβαθμίζουν πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
axoul Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2020 (edited) κι εγω το ίδιο...3 μέρες προσπαθώ αλλά τίποτα Edited Ιούλιος 4 , 2020 by axoul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα