panos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2009 άλλο πρόβλημα: επειδή στον έλεγχο πληρότητας το πρόγραμμα βγάζει στον υπάλληλο πολλά περισσότερα δικαιολογητικά για κατάθεση φακέλου απο αυτά που αναφερόνται στο ΦΕΚ795 είμαστε υποχρεωμένοι να καταθέτουμε το μισό φάκελο στην αρχή. Ταλαιπωρία χωρίς προφανή λόγο.
kosmel Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2009 Έχει πάρει κανείς σας κωδικό και να τον χρησιμοποιεί ? Έγώ έχω πάρει κωδικό. Στην Γραμματεία της Πολεοδομίας θα ρωτήσεις. Εγώ εκεί πήγα και μου τον φτιάξαμε μαζί με την υπάλληλο.
erling Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 Τελικά δουλεύει το σύστημα??
anka Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2009 Το σύστημα δουλεύει σε κάποιες Πολεοδομίες μόνο. Η αρχή έγινε με την Πολ.Αργυρούπολης (Νότιου Τομέα Αθήνας). Όποτε πάτε σε Πολεοδομία όπου λειτουργεί το πρόγραμμα ζητείστε να σας δώσουν κωδικό.
panos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Εγω εντοπίζω τον φάκελο χωρίς κωδικό. Και ποιές μελέτες μου έχουν εγκριθεί. Μήπως ο κωδικός είναι κάτι καινούριο?
nasos75 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2009 Πολεοδομία Πειραιά rulez... ούτε πισια ούτε τίποτα ηλεκτονικόπρωτοκόλλια... απλό χεράκι και τελειώνεις αμέσως και άγιος ο θεός...
imhotep Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2017 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2017 (edited) το σύστημα έχει καταρρεύσει εδώ και μια βδομάδα τουλάχιστον με αποτέλεσμα να μην δίνονται πρωτόκολλα και να μην εκδίδονται άδειες (κατά προσωπική εμπειρία) τοπικά και (κατά πληροφορίες) πανελλαδικά Edited Αύγουστος 18 , 2017 by imhotep
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα