giorgos206 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2010 Εχω ενα σχεδιο απο ενα κσενοδοχειο κ στα παραθυρα μου εχει διαστασεις 70Χ1.70εκ και υψος ποδιας 70εκ. Ποσο ειναι οι διστασεις του παραθυρου? μπορει καποιος να βοηθησει? Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highlander Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2010 Μας κοροϊδεύεις μάλλον. 70πόντοι πλάτος και 1,70 ύψος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2010 70 πλάτος, 1,70 ύψος Άρα σε ύψος ξεκινάει από 0,70 και καταλήγει στο 2,40. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrafiot Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2010 Καλά, επέτρεψε μας να αμφιβάλλουμε για το "μηχανολόγος"..no offense Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_cv Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2010 Μήπως το πινακάκι γράφει, πλάτος, ύψος ποδιάς και ύψος πρεκιού? Άρα μπορεί τα στοιχεία του ανοίγματος να είναι : πλάτος 0,70 μ, ύψος 1 μ, ύψος ποδιάς 0,70 μ και ύψος πρεκιού 1,70 μ. Αυτό καταλαβαίνω εγώ, γιατί παράθυρο 1,70 μ ύψος???Ποιο το νόημα του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2010 ....κσενοδοχειο.... Πες μου ότι κάνεις πλάκα!!; Είναι Ξενοδοχείο!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Είναι συνηθισμένο το πρέκι 2,40 στα ξενοδοχεία. (και γενικά ψηλά εξωτερικά πρέκια) Σε αυτές τις περιπτώσεις στο 2,40 ξεκινάει η ψευδοροφή, οπότε αισθητικά έχουμε "παράθυρο μέχρι το ταβάνι". Link to comment Share on other sites More sharing options...
CVENG Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Εχω ενα σχεδιο απο ενα κσενοδοχειο κ στα παραθυρα μου εχει διαστασεις 70Χ1.70εκ και υψος ποδιας 70εκ. Ποσο ειναι οι διστασεις του παραθυρου? μπορει καποιος να βοηθησει? Βασικά θα έπρεπε να γράφει 0.70μ. χ 1.70μ. ή 70εκ. χ 170εκ. Πλάτος 0.70μ Ύψος 1.70μ Ποδιά στο 0.70μ ξεκινώντας μέτρηση από πάτωμα Πρέκι στο 2.40μ. ξεκινώντας μέτρηση από πάτωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηχανικάρα :-D Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2018 Να κάνω μια μάλλον χαζή ερώτηση; Όταν έχω ένα κτίριο που έχει εσωτερικά ένα σκαλοπάτι δηλαδή η μία στάθμη είναι +-0,00 και η άλλη +0,17. Τα πρέκια των παραθύρων της +0,17 στάθμης θα τα γράψω όσο είναι η απόσταση πρέκι - δάπεδο ή θα προσθέσω και 0,17 για να φαίνεται η στάθμη του πρεκιού σε σχέση με το +-0,00 και να είναι συγκρίσιμη με τα άλλα ανοίγματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2018 όσο προκύπτει το πρέκι στη συγκεκριμένη στάθμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα