Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Μετά από επικοινωνία με τον ΕΦΚΑ της περιοχής του έργου μου είπαν να ακολουθήσω την ΣΣΕ.

Edited by Tim22
  • Απαντήσεις 125
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Και εμένα με το είπαν αλλά όταν τους ρώτησα για ποιους βγήκε το ΦΕΚ δεν ήξεραν να με απαντήσουν....

Δημοσιεύτηκε

Και ο λογιστής που ρώτησα μου είπε πάει βάσει ΦΕΚ. Ο ΕΦΚΑ που υπέβαλλα έντυπα σήμερα τα δικαιολογητικά μου είπε πάει βάσει ΣΣΕ. Τι να πω..

Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλησπέρα,

γνωρίζει κάποιος αν μπορεί τώρα να γίνει ηλεκτρονικά υποβολή ΑΠΔ εκπρόθεσμα για τον Σεπτέμβρη και αν υπολογίζεται αυτόματα η προσαύξηση ; Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κάποιο άλλο πρόστιμο πέραν της προσαύξησης; Αν κάποιος έχει υποβάλλει ηλεκτρονικά ΑΠΔ εκπρόθεσμα και γνωρίζει ας δώσει τα φώτα του. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Edited by Artemiscv
  • 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε
On 6/11/2024 at 12:10 ΠΜ, Artemiscv said:

Καλησπέρα,

Ηλεκτρονικά, δυστυχώς, όχι. Στο γκισέ η κατάθεση με την χρήση στικακίου (καθαρεύσουσα) ή στικακιού (δημοτική). Η προσαύξηση βγαίνει επιτόπου η οποία είναι 3% για τον πρώτο μήνα καθυστέρησης και 1% για κάθε επόμενο μήνα επί του ποσού των εισφορών. Ωστόσο δεν αποκλείεται να συναντήσεις υπάλληλο που δεν μπορεί να αναζητήσει στην εξερεύνηση το στικάκι και να σου ζητήσει ... δισκέτα. Σε κάθε περίπτωση, η υποβολή σε μαγνητικό μέσο, είναι απαραίτητο να συνοδεύεται με αναλυτική εκτύπωση του περιεχομένου της ΑΠΔ καθώς και με το γνωστό "Συνοδευτικό Έντυπο ΑΠΔ Υποβαλλόμενης σε Ηλεκτρονική Μορφή" συμπληρωμένο με τα συνολικά ποσά.

• Upvote 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.