Tim22 Δημοσιεύτηκε Wednesday at 10:35 πμ Share Δημοσιεύτηκε Wednesday at 10:35 πμ (edited) Μετά από επικοινωνία με τον ΕΦΚΑ της περιοχής του έργου μου είπαν να ακολουθήσω την ΣΣΕ. Edited Wednesday at 10:39 πμ by Tim22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Wednesday at 10:38 πμ Share Δημοσιεύτηκε Wednesday at 10:38 πμ Και εμένα με το είπαν αλλά όταν τους ρώτησα για ποιους βγήκε το ΦΕΚ δεν ήξεραν να με απαντήσουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tim22 Δημοσιεύτηκε Wednesday at 03:29 μμ Share Δημοσιεύτηκε Wednesday at 03:29 μμ Και ο λογιστής που ρώτησα μου είπε πάει βάσει ΦΕΚ. Ο ΕΦΚΑ που υπέβαλλα έντυπα σήμερα τα δικαιολογητικά μου είπε πάει βάσει ΣΣΕ. Τι να πω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
COSTAS T Δημοσιεύτηκε 17 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε 17 ώρες πριν Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στην περσινή μου απάντηση. https://www.michanikos.gr/forums/topic/16885-ικα-απδ-οικοδομοτεχνικών-έργων/?do=findComment&comment=1167584 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα