themis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2008 Καλησπέρα/μέρα σε όλους. Είμαι φοιτητής τοπογραφίας και θα ήθελα ως πιο έμπειροι να μου πείτε αν υπάρχει κάποιο προγραμματάκι δωρεάν για επίλυση οδεύσεων μικρής εμβέλειας και αποτύπωσης!!!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Χ. Παρατήρηση: Τα Greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ.
m&kstatic Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2008 http://homepages.pathfinder.gr/dipapadi/ Είναι το προγραμματάκι Επίλυση beta 1.3. Θυμάμαι ότι το είχα χρησιμοποιήσει στη σχολή. Έχω χρόνια να το δουλέψω, μη σε πάρω στο λαιμό μου...
GEOPLHROFORIKHS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2009 Θέλω να ρωτήσω υπάρχει πρόγραμμα που να υπολογίζει εισφορές πράξεων εφαρμογής? Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, GRTOPO
fedstog Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2009 επίλυση οδεύσεων μικρής εμβέλειας και αποτύπωσης στο τρίτο εξάμηνο είχα φτίαξει ένα excel για ταχυμετρία με σταδία άλλα είναι λίγο δύσχρηστο . αμα σου κάνει μπορώ να στο δώσω να το κοιτάξεις .
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα