kapas2004 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2018 2 λύσεις υπάρχουν προς το παρόν: 1) περιμένεις να βγει διευκρινιστική εγκύκλιος 2) πας πολεοδομία και κάνεις ότιδήποτε μποεί να σου ζητήσουν... (κατόψεις, τομές, στατική μελέτη, κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2018 Συμφωνώ και αν ο συνάδελφος δεν φάει πόρτα με το καλημέρα, θα του ζητήσουν τα πάντα όλα. Οπότε να περιμένει και αυτός μήπως βγει κάποια απόφαση και συγκεκριμενοποιεί τα δικαιολογητικά στην ΕΕΜΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2018 https://diavgeia.gov.gr/doc/ΩΒ6ΨΩΞΒ-ΗΥ6?inline=true 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2018 βασιλη, τις καλησπερες μου, ωραια η αναρτηση υγ δξ ποιός εγραψε το εντυπο... το σιγουρο ειναι οτι λειπει στο τέλος η περιπτωση "λε" για την εγκατασταση ανεμογεννητριων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2018 https://diavgeia.gov.gr/doc/ΩΛΓΜΩΞΒ-97Θ?inline=true Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2019 Στο Αρθρο 79 για τα στέγαστρα γράφει "αποκλειομένων οποιονδήποτε άλλων κατακόρυφων στοιχείων πλήρωσης" Εαν το στέγαστρο βρίσκεται στην μία πλευρά σε επαφή με κτίριο, τότε δεν θεωρείται ως στέγαστρο σύμφωνα με το αρθρο 79? Εαν έχουμε κτίριο και θέλουμε να κατασκευάσουμε στέγαστρο σε επαφή με αυτό, με κοιλοδοκούς και ξύλινη στέγη με κεραμίδια, τότε θα βγάλουμε άδεια δομήσης ως στέγαστρο και θα μετράει σε δόμηση και κάλυψη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyronC Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2019 Συνάδελφοι καλησπέρα, Θα ήθελα τη γνώμη σας στην εξής περίπτωση: Σε οικόπεδο, εντός οικισμού < 2000 κατ., με εμβαδόν 2800 τ.μ. περίπου υπάρχει νομιμο υφιστάμενο διώροφο κτήριο κάτοψης περίπου 143 τ.μ. Ο ιδιοκτήτης θέλει να κατασκευάσει στέγαστρο διαστάσεων 20 x 10 m με ύψος περίπου 5 μ. στο οποίο θα στεγάζει χωματουργικά μηχανήματα. Το στέγαστρο θέλει να τοποθετηθεί στο όριο του οικοπέδου. Επισυνάπτω και μία εικόνα με σχετικό σκαρίφημα. Οι ερωτήσεις μου είναι δύο: 1. Μπορεί να κατασκευαστεί στέγαστρο με αυτές τις διαστάσεις και αν ναι μετράει στους Σ.Δ., Σ.Κ,, Σ.Ο. ή έστω σε κάποιους απο αυτούς? 2. Μπορεί να τοποθετηθεί στη συγκεκριμένη θέση μέσα στο οικόπεδο? (Εντός οικισμού Δ = 0 ή Δ>=2.5μ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elounda Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2020 (edited) Σύμφωνα με το συνημμένο, πχ εκτός σχεδίου σε γήπεδο εμβαδού 4 στρεμμάτων με κτήριο Εμβ=200 τμ δικαιούμαι άλλα 200 τμ στέγαστρα + περγκολες σωστά? Επίσης στέγαστρο με ΕΕΜΚ μπορεί να βγει σε πχ δώμα ,εκτός αν τοποθετήσω φωτοβολταικά πάνω ,ή ετσι και αλλιώς θέλει Α.Δ. εφόσων δεν είναι σε ακάλυπτο χώρο όπως ορίζει το άρθρο 17? Δηλαδη 1)ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ+ΠΕΡΓΚΟΛΑ <=max Επιτρεπόμενης Κάλυψης (ασχέτως αν έχω κτήριο Επραγμα.καλ=Εμβ επιτρεπ καλυψης)-> με ΕΕΜΚ οταν είναι σε ακάλυπτο 2) Οταν στέγαστρο σε δώμα τοτε -> Άδεια Δόμησης (πρεπει να έχω υπόλοιπο δόμησης -υψος κτλ) 30443-στεγαστρα-κρητη.pdf Edited Μάιος 21 , 2020 by Elounda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leoth Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2020 (edited) On 22/4/2019 at 5:39 ΜΜ, MyronC said: Συνάδελφοι καλησπέρα, Θα ήθελα τη γνώμη σας στην εξής περίπτωση: Σε οικόπεδο, εντός οικισμού < 2000 κατ., με εμβαδόν 2800 τ.μ. περίπου υπάρχει νομιμο υφιστάμενο διώροφο κτήριο κάτοψης περίπου 143 τ.μ. Ο ιδιοκτήτης θέλει να κατασκευάσει στέγαστρο διαστάσεων 20 x 10 m με ύψος περίπου 5 μ. στο οποίο θα στεγάζει χωματουργικά μηχανήματα. Το στέγαστρο θέλει να τοποθετηθεί στο όριο του οικοπέδου. Επισυνάπτω και μία εικόνα με σχετικό σκαρίφημα. Οι ερωτήσεις μου είναι δύο: 1. Μπορεί να κατασκευαστεί στέγαστρο με αυτές τις διαστάσεις και αν ναι μετράει στους Σ.Δ., Σ.Κ,, Σ.Ο. ή έστω σε κάποιους απο αυτούς? 2. Μπορεί να τοποθετηθεί στη συγκεκριμένη θέση μέσα στο οικόπεδο? (Εντός οικισμού Δ = 0 ή Δ>=2.5μ) Καλημέρα, εχω σχεδόν ίδια περίπτωση... εχω κι εγω τις ίδιες απορίες... απαιτείται κανονική άδεια??? Υπάρχει συνάδελφος με παρόμοια εμπειρία , να μας δώσει μια γνώμη??? Επίσης η έκδοση στεγάστρου με εεμκ παράγραφος λα) σε ποιες περιπτώσεις αναφέρεται ? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Edited Ιούλιος 31 , 2020 by leoth Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2020 Έχω σχεδόν ίδια περίπτωση. Σε σχέδιο πόλης θέλω στον ακάλυπτο να κάνω στέγαστρο 5Χ10...μπορώ όμως με ΕΕΔΜΚ; Δεν καταλαβαίνω τα 1/4Δ ΄ή δ του ν.4067 (7i) (7ia) που εχω παρακάτω στις εικόνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα