M@ROUD@S Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Γεια σας συνάδελφοι. Έχω συναντήσει ένα πρόβλημα με τον ορισμό της σταυλαποθήκης. Μηπως ξέρει κάποιος το νομικό ορισμό της σταυλαποθήκης;
myri Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 δες τα σχετικά θέματα μήπως βγάλεις άκρη http://www.michanikos.gr/tags.php?tag=%EA%F4%E7%ED%EF%F4%F1%EF%F6%E9%EA%DE
M@ROUD@S Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Σε ευχαριστώ πολύ αλλά τα θέματα αυτά δεν αναφέρουν κάτι για το προβλημά μου. Η ερώτηση μου έχει να κάνει με το τι είναι σταυλαποθήκη. Δηλαδή είναι αποθήκη για σταύλο ή είναι αποθήκη και σταύλος μαζί; Ή μήπως και τα δύο;
dgt Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Συμφωνα με το αρθρ.3 παρ.1Κ του κτιριοδομικου κανονισμου (αποφ.3046/89) στην κατηγορια ''αποθηκευση'' ανηκουν μεταξυ αλλων και: - οι γεωργικες αποθηκες - οι σταβλοι, τα βουστασια, τα χοιροστασια, τα ορνιθοτροφεια Αποθηκες ειναι οι αποθηκευτικοι χωροι, στεγασμενοι ή μη (αρθρ2 παρ1 Ν3325/05)
JTB Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Πού προβληματίζεσαι, σε τί είδους διαδικασία;
M@ROUD@S Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Στο θαλάσσιο πάρκο Ζακύνθου, σε ορισμένες ζώνες επιτρέπονται η ανέγερση σταυλαποθήκων μέχρι 50 τ.μ. Εγώ έχω ένα στάβλο και θέλω να δώ αν μπορώ να τον φταίξω μεγαλύτερο των 50 τ.μ. Στο φορέα δεν μπορεί να μου απαντήσει κάποιος επειδή περιμένουν και αυτοί διευκρίνηση περί του τι ορίζεται ως σταυλαποθήκη.
dgt Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 δες κι εδω http://www.rae.gr/lic/envprotareas/Zakynthos_Tropopoiisi.pdf
M@ROUD@S Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Σε ευχαριστώ πολυ. Την έχω την τροποποίηση και το πρόβλημά μου είναι στην Ενότητα Δ παράγραφος γ. Δεν αναφέρει κάτι για στάβλους συγκεκριμένα. Επίσης ο νομοθέτης ότι δεν αναφέρει το απαγορεύει. Αλλά για τη συγκεκριμένη ζώνη αναφέρει ότι επιτρέπεται η κτηνοτροφία.
dgt Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Θεωρω οτι σταβλαποθηκη κ σταβλος ειναι το ιδιο. Πιστευω οτι ειναι ο στεγασμενος σταβλος (σε αντιθεση με τον υπαιθριο-μαντρι) ο οποιος εχει και αποθηκευση τροφης
M@ROUD@S Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Σε ευχαριστώ και πάλι. Είναι σωστή η σκέψη σου και συμφωνώ μαζί σου αλλά ποιος είναι ο νομικός ορισμός της σταυλαποθήκης;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα