terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Κανεν τριψιμο δεν θελει... Υπαρχουν καταλληλα υλικα προετοιμασιας της επιφανειας πριν την εφαρμογη της κολλας πλακιδιων...
alchemist Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 οταν λεω να το τριψει δεν ενοω να το γυαλισει απλα το πρωτο χερι να περασει. γινεται κ απευθειασ χωρισ τριψιμο απλα οπωσ ειπωθηκε και παραπανω χρειαζεται αλλα υλικα πιο ακριβα
myri Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 ναι το ξέρω πως θελει πιο ακριβή κολλα για μωσαικό αλλά νομίζω πως και πάλι ειναι πιο φτηνό απο τι τριψιμο ή άλλη επεξεργασία
alchemist Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 ναι το ξέρω πως θελει πιο ακριβή κολλα για μωσαικόαλλά νομίζω πως και πάλι ειναι πιο φτηνό απο τι τριψιμο ή άλλη επεξεργασία αναλογωσ τα τετραγωνικα
myri Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 με τέτοιες τιμές που έχουν τα τριψίμματα !!!
Kanakis georgios Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2011 θέλω να ξεφορτόσω την πλάκα από αυτό το υλικό πώς θα γίνει αποκόλληση χωρίς να πλυγόσω την κατασκευή μου?/
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα