Μετάβαση στο περιεχόμενο

κοινόχρηστη οδός


Recommended Posts

καλημέρα..βοήθεια.!α)μπορώ να χρησημοποιήσω την απόφαση του στε 3142/07 ε τμήμα στην περίπτωσή μου για να αποφύγω τη δημιουργία κοινόχρηστη οδό στο οικόπεδό μου; β)ή μπορώ να χρησημοποιήσω το πδ 24/4/1985 άρθρο 6 παράγραφος 2α,2γ.μέχρι τώρα επισκεύτικα μηχανικό τοπογράφο και δηκηγόρο και άκρη δεν έβγαλα ήδη έχω ξοδέψει κάτι χιλιάδες ευρώ.παρακαλώ άμεσα βοήθεια.σε 5 ημέρες έχω δικαστήριο.αν χρησημοποιήσω την απόφαση του στε πού μπορώ να την βρω

Link to comment
Share on other sites

Δεν δίνεις στοιχεία για την περίπτωση που σε ενδιαφέρει, ώστε να καταλάβουμε το πρόβλημα. Με την έκφραση "για να αποφύγω τη δημιουργία κοινόχρηστη οδό στο οικόπεδό μου" δεν περιγράφεις την ουσία του θέματος. Δώσε περισσότερα στοιχεία.

Τις αποφάσεις 3142/07 και 1828/08 μπορείς να την βρεις μέσω ενός δικηγόρου, αλλά στο forum υπάρχει αρκετό υλικό σχετικά με τη δεύτερη απόφαση, που αφορά στο ίδιο αντικείμενο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.