ee6077 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2011 Τί χαρτιά χρειάζεται να έχει κανείς μαζί του όταν πάει να πληρώσει το ΤΣΜΕΔΕ για πρώτη φορά;
christopografow Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Για να μην ανοίξω νέο θέμα θα κάνω μια ερωτησούλα εδω...Πληρώνουμε ΤΣΜΕΔΕ Οκτώμβριο και Απρίλιο.Δηλαδή οι αντίστοιχες χρεώσεις είναι για ποιά εξάμηνα ? Ευχαριστώ
ApostolisOik Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Για το φίλο ee6077....πρέπει να έχεις τη διακοπή ασφάλισης από τον προηγούμενο ασφαλιστικό σου φορέα, καθώς και 2 φωτογραφίες για να βγάλεις βιβλιάριο και συνταγολόγιο....Να χεις πρόχειρο τον αριθμό μητρώου του ΤΕΕ....ε νομίζω αυτά.....
agios Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Για να μην ανοίξω νέο θέμα θα κάνω μια ερωτησούλα εδω...Πληρώνουμε ΤΣΜΕΔΕ Οκτώμβριο και Απρίλιο.Δηλαδή οι αντίστοιχες χρεώσεις είναι για ποιά εξάμηνα ?Ευχαριστώ Απρίλιο: Α' εξάμηνο Οκτώβριο: Β' εξάμηνο
aristein Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2011 ευχομαι ναρθει μεχρι τελη δεκεμβρη γιατι εχει προκύψει μεγαλο προβλημα Τελικα σου ήρθαν τα χαρτιά απο το ΤΣΜΕΔΕ? Γιατι κι εγω στην ίδια φάση βρισκομαι και ακόμα δεν έχω λάβει τίποτα....
sly3980 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2011 Τελικα σου ήρθαν τα χαρτιά απο το ΤΣΜΕΔΕ?Γιατι κι εγω στην ίδια φάση βρισκομαι και ακόμα δεν έχω λάβει τίποτα.... εγω ακομα περιμενω παντως και την δευτερα θα παω απο εκει...
bannedteam Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 μου ήρθαν τώρα.... είχα παει μονος μου και εβγαλα μητρώο επι τοπου με βιβλιαριο καμια φορα γίνονται εξυπηρετικοί οι υπάλληλοι
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα