CVENG Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 Δεν ξερω γιατι δεν το χετε παραλαβει ακομα.Εμενα μου το στειλαν μεσα σε 5-6 μερες απο τη στιγμη που τους το ζητησα.... Tι μηνα αναγραφει ?? Το περιοδικο κυκλοφορει μονο Μαιο και Νοεμβριο. Λογικα θα πρεπει να αρχισει να αποστελεται σε λιγες μερες !
myri Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 εμένα μου ήρθε λες να έχει να κάνει με ειδικότητες πάντως για κόλπο με με λίστα δεν πρόκειται να ξέρετε οτι τα έξοδα αποστολής για περιοδικά είναι πολύ υψηλά για να καταλάβετε αρκετά κλαδικά περιοδικά επιδοτούνται για να ανταπεξέλθουν
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 Προφανως εχω λαβει του Μαιου.Δεν εχει να κανει με ειδικοτητες...τι να πω..Πονταρετε στου Νοεμβριου..
gio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2008 σωστή παρατήρηση ......και αν είστε και αρχιτέκτονες, τότε...!!!
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2008 Αθηνα ναι,αλλα ειμαι Π.Μ και οχι αρχιτεκτονας,οποτε keep the faith....
myri Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2008 και εγώ Αθήνα είμαι! λέω να το ξαναζητήσετε
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 ξαναέστειλα.......για να δούμε !!
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 Μη βιάζεστε. Όπως είπε και ο CVENG παραπάνω το περιοδικό είναι εξαμηνιαίο και κυκλοφορεί Μάιο και Νοέμβριο. Το τεύχος του Μαΐου δεν το προλάβαμε και όσοι το έλαβαν θα ήταν απ' αυτά που περίσσεψαν. Τώρα θα δούμε ποιοι το λαμβάνουν και ποιοι όχι. Φαντάζομαι βέβαια ότι Αρχιτέκτονες και κάτοικοι Αθηνών έχουν προτεραιότητα. Έπονται οι Αρχιτέκτονες εκτός Αθηνών, ακολουθούν οι λοιποί μηχανικοί Αθηνών και τελευταίοι και καταϊδρωμένοι οι λοιποί μηχανικοί εκτός Αθηνών σαν του λόγου μου.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα