leon. Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 καλησπέρα σε όλους. η απορία μου είναι πως μπορώ να ξέρω πόσα lumen ή lux πρέπει να έχει ο φωτισμός σε ένα χώρο 100τμ για γραφεία.υπάρχει κάποια αναλογία με τα τμ ευχαριστώ.
kkostorp Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 300 με 500 νομίζω αν και δεν το έχω εύκαιρο να το δω αυτή τη στιγμή.
leon. Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 δηλαδή αν και είναι λίγο περίεργο ενας κοινός λαμπτήρας 40w καλύπτει χώρο 100τμ ευχαριστω.
gliout Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=6474 Μπορεί να σε βοηθήσει.
ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 εξαρτάται από πoλούς παράγοντες από τα τετραγωνικά το ύψος του χώρου το χρώμα με το οποιο είναι βαμμένη ο κάθε τοίχος και τα φωτιστικά σώματα που θα χρησιμοποιηθούν.Αν θες να κανεις μια πιο σωστή δουλειά εδώ χρειάζεσαι φωτομετρική μελέτη
χριστίνα Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 500Lux είναι για γραφεία αλλα όπως είπε και Γιώργος κανε μια φωτομετρική μελέτη για να είσαι σίγουρος. Μπορείς να κατεβάσεις απο τη Philips το dialux για να κάνεις την φωτομετρική μελέτη
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα