andreasnkm Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Οι μεγάλοι απόντες από το νέο Νομοσχέδιο Των Επαγγελματικών Δικαιωμάτων των σχολών οι Μηχανικοί Περιβάλλοντος (Πολυτεχνείο Κρήτης-Πανεπιστήμιο Θράκης)! Πλέον είναι από τις ελάχιστες σχολές πλέον (αφού και οι μεταλιολόγοι ΕΜΠ και οι Μηχανικοί ορυκτών πόρων) έχουν εξασφαλίσει αρκετά! Μόνο στην Ελλάδα που διαχειρίζονται άσχετοι μερικά θέματα θα μπορούσε ένας απόφοιτος ΤΕΙ φυσικών πόρων και περιβάλλοντος να έχει περισσότερα επαγγελματικά δικαιώματα από το αντίστοιχο Α.Ε.Ι. Αν δεν εχω σωστές πληροφορίες διορθώστε με.
G.SP Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 τα επαγγελματικά δικαιώματα των ΤΕΙ εκρεμούσαν για περίπου 28 χρόνια , λίγη υπομονή!!
vaggelhs92 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Σας καταλαβαίνω συνάδελφοι...εδώ βγάζουν ΠΔ για τους ΤΕ, δίνουν ένα παραλήρημα ΕΔ στους ΤΕ και εμείς αναμένουμε ένα αναθεματισμένο ΦΕΚ...
Archytas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 28 χρόνια είναι αυτά...να περιμένετε και εσείς την σειρά σας...
ZaXoYs Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2010 Δεν είναι η ίδια περίπτωση για τα ΤΕΙ ίσχυαν σωστά ή λάθος άλλο θέμα τα δικαιώματα των υπομηχανικών ή άλλες εγκύκλιοι που σου επέτρεπαν να ασκήσεις σε κάποιο βαθμό το επάγγελμΑ ( πχ ΜΕΚ) ,εδώ κάτι τέτοιο δεν υφίσταται (με αυτή την λογική , να μην δώσουμε δικαιώματα και στα ΤΕΙ που είναι νεώτερα των 25 πχ αντιρύπανσης ,γεωπληροφορικής κλπ ) Τα πρώτο τμήμα μηχανικών περιβάλλοντος νομίζω ιδρύθηκε πριν 17 -18 (1993) χρόνια και δέχτηκε φοιτητές δύο χρόνια μετά
Archytas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2010 Δες πότε ιδρύθηκαν τα ΤΕΙ και πότε πήρανε επαγγελματικά δικαιώματα.
vaggelhs92 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2010 Οι ΜηΠερ της Κρήτης πρώτα δεν είχαν ιδρυθεί ως χημικοί μηχανικοί?
ZaXoYs Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2010 Στο πολυτεχνείο κρήτης όντως ήταν να ιδρυθεί χημικών μηχανικών αλλα΄καταργήθηκε και ιδρύθηκε ΜΗΠΕΡ. Το πρώτο τμήμα ΜΗΠΕΡ όμως το 1993 ,ιδρύθηκε στο Δ.Π.Θ Τα αντίστοιχα ΤΕΙ λοιπόν archytas μας λες να πάρουν δικαιώματα 10 + χρόνια μετά από το ΜΗΠΕΡ αφού ιδρύθηκαν αργότερα
mitsos_m83 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2010 Τι εγινε ρε παιδια???Υπογραφτηκαν τα Π.Δ? και απο ποτε θα ισχυει το Διευρυμενο ΤΕΕ?Δωστε οτι πληροφορια γιατι εχω κατι μηνες να ενημερωθω!
stayros Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Θα περιμένεις πολύ ακόμα για το διευρυμένο ΤΕΕ. Δεν νομίζω καν να γίνει ποτε να σου πω την αλήθεια.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα