ducatista Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 εχω μια μπετονιερα η οποια δουλευει ακομα μετα απο 10 χρονια χωριτηκοτητας περιπου 200 λιτρα. επειδη ομως μετα απο τοσα χρονια εχουν κολησει μπετα και λασπες απο λαθος καθαρισμους μετα απο χρηση της με αποτελεσμα να μην ανακατευει γρηγορα. για να μην καθομαι σιγα σιγα να βαραω με το σκεπαρνι και να μην εχω και καλο αποτελεσμα μηπως ξερετε καποια αλλη μεθοδο , η κανα υγρο πχ η οτισηποτε για να γινει σαν καινουργια στο εσωτερικο? καθε γνωμη και αποψη σεβαστη
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Σκεπάρνι και πάλι σκεπάρνι. Με προσοχή, να μην στραβώσει η λαμαρίνα. Άμα φύγουν τα χοντρά, βάλε δυο κουβάδες χοντρό χαλίκι (σαν γροθιά) και άσ' το να γυρίζει...
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 υδροκαθαίρεση με πίεση 9000 psi. Σε ενα τέταρτο έχεις τελειώσει.
ducatista Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 τι ειναι η υδροκαθαιρεση? το ρωταω για βρε αλεξη τα σκεπαρνι το εχω βαρεθει και κανω και πολυ ωρα ρε γαμωτο
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 http://www.zisimopoulos.gr
ckiriako Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2010 τι ειναι η υδροκαθαιρεση? το ρωταω για βρε αλεξη τα σκεπαρνι το εχω βαρεθει και κανω και πολυ ωρα ρε γαμωτοΥδροβολη, με πιεστικο μηχανημα νερου
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2010 Κρουστικό εργαλείο πρώτα και σκεπάρνι μετά. Καλό είναι η μπετονιέρα να μην γυρνάει κατά την διάρκεια των εργασιών.
gzin Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2010 ακουα φορτε για 5 λεπτά και μετά υδροβολή.έχει δοκιμαστεί σε παλιές βαρέλες με μπετά δεκαετίας
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα