Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προβλήματα στην κατασκευή αυτοκινητοδρόμων


gvarth

Recommended Posts

Εχω την εντύπωση οτι καμία κυβέρνηση δεν θα ήθελε ένα τόσο μεγάλο έργο να σταματήσει ειδικότερα οταν αποτελεί ένα μικρό χαρτί στον ορο ανάπτυξη. Γι ' αυτό και όπως έγραψα παραπάνω δεν θέλει τα ΜΜΕ να το κρίνουν. Σαφώς και εαν η κίνηση πέσει η παραχώρηση σαν χρόνος θα πρέπει να μεγαλώσει. Είναι εύλογο.

Link to comment
Share on other sites

.... Σαφώς και εαν η κίνηση πέσει η παραχώρηση σαν χρόνος θα πρέπει να μεγαλώσει. Είναι εύλογο.....

Από όσο ξέρω, με τίς συμβάσεις που ισχύουν, δεν είναι δυνατόν να αλλάξει ο χρόνος παραχώρησης η τα διόδια που έχουν σταθερή οροφή που αναθεωρείται τιμαριθμικά και τίποτα άλλο. Εάν τα έσοδα δεν φθάνουν, ο κίνδυνος είναι στην εταιρεία, δεν αυξάνει τίποτα αυτομάτως. Για αυτό, η μή πληρωμή των διοδίων, εκτός από ευθέως αντικοινωνική πράξη, μπορεί να εξελιχθεί σε μιά πολύ επικίνδυνη για όλους μας συζήτηση-επαναδιαπραγμάτευση των συμβάσεων, ειδικά μάλιστα τώρα, που είμαστε φάουλ σαν κράτος, λόγω καθυστερημένων απαλλοτριώσεων.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.