Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ερώτηση για τοποθέτηση Φ/Β σε κεραμοσκεπή...


Icecut

Recommended Posts

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει να προτείνει κάποια τεχνική τοποθέτησης σε κεραμοσκεπή για την περίπτωση πελατών που έχουν κεραμίδια μιας χρήσης.Σε αυτή την περίπτωση με το παραμικρό σήκωμα του κεραμιδιού χάνουμε μόνωση πιθανότατα,επομένως άν κάποιος ξέρει κάποια βάση κλπ που δεν απαιτεί σήκωμα των κεραμιδιών,θα με βοηθούσε πολύ!Ευχαριστώ προκαταβολικά

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να δεις τα ντισοστρίφωνα που τρυπάς το καραμύδι και πάνω εκεί μπαίνουν τα τρεχόμετρα, είναι όμως υπόθεση, θα πρέπει να μιλήσεις με τους βασάδες

Link to comment
Share on other sites

Βασικό είναι όπως ξέρετε να μην έχω και πρόβλημα με τη μόνωση.Ο κάθε βασάς σου λέει τα δικά του,δε μπορεί να σου δώσει εγγύση κανείς και το θέμα είναι οτι θα ήθελα να είμαι λίγο κατατοπισμένος μη πάω χωρίς καμία γνώση και με δουλέυουν όλοι οι μάστορες!

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχεις κανένα πρόβλημα με τη μόνωση αν περάσεις γάντζους (απόφυγε όπου μπορείς τις ντίζες) έχοντας φάει το γαρμπίλι του κεραμιδιού για να μείνει μονάχα μισός-ένας πόντος ανοιχτός και να κάτσει 'μαλακά'. Μα κανένα πρόβλημα....

Link to comment
Share on other sites

@ PV-T Solar,

Δεν θα διαφωνίσω μαζί σου απλά ο γάντζος σε κάποιες περιπτώσεις ναι μεν δεν επηρεάζει την μόνωση αλλά θέλει πολλή modification και στα 4 κεραμίδια γύρω γύρω θέλει κόψιμο (περιμετρικά του γάντζου) ίσως έχει να κάνει και με το κεραμίδι βέβαια..

Για εμένα το ποιό σωστό είναι το εξής:

έχει κάποιους γάντζους απο διαφορετικές εταιρίες και 3-4 ντιζοστρίφωνα και ανεβαίνεις στην στέγη για να δεις τι ταιριάζει καλύτερα.

Σε εγκατάσταση που κάναμε σε στέγη ο γάντζος δεν βόλεψε καθόλου.

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχουν αρκετοί γάντζοι για όλα τα γούστα. Συμφωνώ απόλυτα ότι είναι ό,τι πιο επαγγελματικό να έχεις μαζί σου δείγματα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.