spgirl Δημοσιεύτηκε March 25, 2011 at 05:20 μμ Δημοσιεύτηκε March 25, 2011 at 05:20 μμ hektor, και όποιος είναι αχταρμάς και θέλει να τα κάνει όλα, ας γίνει ΜΠΔ... Και μετά τους φταίω εγώ, που λέω τις αλήθειες... Αλλά δε πειράζει, όλα κρίνονται σε αυτήν την ζωή, και ειδικά στο επαγγελμά μας τέτοιες συμπεριφορές επιβιώνουν για λίγο... (σορυ για το άχτι που έβγαλα, αλλά δε μπορώ αλλό βρε παιδί μου, μου την έχει δώσει άγρια μετά την παρουσίαση-παρωδία...)
hektor Δημοσιεύτηκε March 25, 2011 at 05:34 μμ Δημοσιεύτηκε March 25, 2011 at 05:34 μμ Είναι άδικο για όλους τους μηχανικούς ΤΕ που παλεύουν τόσα χρόνια για το αυτονόητο και να μην τους δίνουν ΕΔ και σε άλλους να δίνουν ΕΔ έτσι για πλάκα χωρίς να έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο που σπούδασαν μόνο και μόνο επειδή διδάχτηκαν ένα η δύο μαθήματα σχετικά με τα ΕΔ που έχουν.
spgirl Δημοσιεύτηκε March 25, 2011 at 05:36 μμ Δημοσιεύτηκε March 25, 2011 at 05:36 μμ σε αυτό θα συμφωνήσω...
engineer_thess Δημοσιεύτηκε March 25, 2011 at 08:25 μμ Δημοσιεύτηκε March 25, 2011 at 08:25 μμ Συμφωνώ με το hektor και την spgirl. Κάποιοι από αυτούς που παίρνουν για πλάκα τα απεριόριστα ΕΔ Ηλεκτρολόγου με 1-2 μαθήματα ηλεκτρολογικά είναι αυτοί που λένε ότι 4 χρόνια σπουδών των μηχανολόγων ΤΕ δεν επαρκούν για τα ΕΔ που ζητούν οι μηχανολόγοι ΤΕ. και το αντίστροφο στους ηλεκτρολόγους πε με τα ΕΔ μηχανολόγου πε. Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις στους παραπάνω όπως η spgirl! Διαβάζουμε όλα τα post της spgirl!!! και κάτι άσχετο: και αφού το "girl" το μάθαμε, το "sp" στο spgirl τι σημαίνει;
Pappos Δημοσιεύτηκε March 25, 2011 at 10:54 μμ Δημοσιεύτηκε March 25, 2011 at 10:54 μμ Αν εξαιρέσεις ηλεκτρικά κυκλώματα όλα τα υπόλοιπα μαθήματα δεν είναι ηλεκτρολογία.Μου αρέσει που έχετε και απεριόριστα δικαιώματα στα ηλεκτρολογικά.Αληθεύει ότι οι Παραγωγής και διοίκησης υπογράφουν απεριόριστα ηλεκτρολογικά?Γιατί αν συμβαίνει αυτό και όποιος γνωρίζει το αντικείμενο δεν θα προσλάμβανε ποτέ κανένα ΜΠΔ για μηχανολογικά πόσο μάλλον για ηλεκτρολογικά. Και εξηγούμαι. Δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσω μηχανολόγο ή ηλεκτρολόγο για συνεργασία ή μελέτη και να μου παρουσιαστεί ΜΠΔ για τις παραπάνω μελέτες. Ούτε μία στο εκατομμύριο (και πάντα μιλάω προσωπικά) δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστώ για τις παραπάνω μελέτες με τους ΜΠΔ. Γιατί ??? Μα γιατί πολύ απλά και το αντικείμενο είναι ελλειπές άλλά ειδικά στην ηλεκτρολογία θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι...
fraafr Δημοσιεύτηκε March 26, 2011 at 07:14 πμ Δημοσιεύτηκε March 26, 2011 at 07:14 πμ Αληθεύει ότι οι Παραγωγής και διοίκησης υπογράφουν απεριόριστα ηλεκτρολογικά?.... όλα αγγελικά πλασμένα.. http://www.mpd.gr/documents/DIEYKRINISTIKH_EGKYKLIOU_03-12-08.pdf
Pappos Δημοσιεύτηκε March 26, 2011 at 08:26 πμ Δημοσιεύτηκε March 26, 2011 at 08:26 πμ Καλά τα δικαιώματα μηχανολόγου τα πήρανε νύχτα. Αλλά υπογράφουν και ηλεκτρολογικά ??? Γιατί αν συμβάινει κάτι τέτοιο πουλάω plotter, αγοράζω DATSUN το γεμίζω μπανάνες και βγαίνω στους δρόμους και τις μοιράζω στον κόσμο...
engineer_thess Δημοσιεύτηκε March 26, 2011 at 09:16 πμ Δημοσιεύτηκε March 26, 2011 at 09:16 πμ Καλά τα δικαιώματα μηχανολόγου τα πήρανε νύχτα. Αλλά υπογράφουν και ηλεκτρολογικά ??? Ε, καλά δεν ξέρεις ότι τα ΕΔ μηχανολόγου πε πάνε πακέτο με τα ΕΔ ηλεκτρολόγου πε; (και το αντίστροφο) με μόνη εξαίρεση στους ηλεκτρονικούς πε.
Pappos Δημοσιεύτηκε March 26, 2011 at 09:36 πμ Δημοσιεύτηκε March 26, 2011 at 09:36 πμ Ε, καλά δεν ξέρεις ότι τα ΕΔ μηχανολόγου πε πάνε πακέτο με τα ΕΔ ηλεκτρολόγου πε;(και το αντίστροφο) Έτσι, έτσι !!! Δώστε και σώστε !!! Αφιερωμένο στο Ελλαδιστάν
Guest lazarosk Δημοσιεύτηκε March 26, 2011 at 09:45 πμ Δημοσιεύτηκε March 26, 2011 at 09:45 πμ Ε, καλά δεν ξέρεις ότι τα ΕΔ μηχανολόγου πε πάνε πακέτο με τα ΕΔ ηλεκτρολόγου πε;(και το αντίστροφο) με μόνη εξαίρεση στους ηλεκτρονικούς πε. Οι ηλεκτρονικοί φαίνετε δεν χωρούσαν στην παρέα . Όπως λέει και ο λαός στους δύο τρίτος δεν χωράει .
Recommended Posts