Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γνωριζει καποιος καμια εταιρεια που κανει πειραματα καμψης,εφελκυσμου κτλ. σε υλικά??

Αν γινεται στειλτε ονοματα.

Τηανκσ

Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ.

Δημοσιεύτηκε

Σίγουρα τα εργαστήρια αντοχής υλικών κάνουν και θα ξέρουν περισσότερες πληροφορίες για εταιρίες έξω από τα πανεπιστήμια.

Ισως και το ίδιο το πανεπιστήμιο να αναλαμβάνει.

Δημοσιεύτηκε

εχει δικαιο ο qwert εγω κανω ερευνα σε ενα εργατηριο αντοχης υλικων στην πατρα αλλα δεν χερω την διαδδικασια που χρειαζεται γι να αναλαβουμε πειραματα αν θες ψαξε λιγο εδωhttp://www.mech.upatras.gr/~ltsm/hires/page1.html

• 2 months later...
Δημοσιεύτηκε

Νομίζω οτι υπάρχουν εργαστήρια για τέτοια πειράματα.Και κατα κύριο λόγω είναι όλα διαπιστευμένα.Μπορεςίς να ψάξεις μέσα από το site του ΕΣΥΔ.Ενα εργαστήριο που ξέρω αλλά είναι εκτός Αθηνών(Στο Βόλο)είναι η ΕΒΕΤΑΜ.Μέσω όμως του ΕΣΥΔ θα βρεις όπου θες και ότι θες εντος και εκτός του L.A(Lekanopaidio Attikis)

Δημοσιεύτηκε

Θέλεις τα αποτελέσματα του πειράματος να συνοδεύονται από επίσημα (ώστε π.χ. να αναγνωρίζονται σε δικαστήρια) πιστοποιητικά, ή απλώς θέλεις να κάνεις κάποια πειράματα με αξιόπιστα μεν, αλλά όχι επισήμως, αποτελέσματα;

Για πειράματα κάμψης-θλίψης-εφελκυσμού, μπορείς να πας σε ένα μηχανουργείο που να έχει υδραυλική πρέσσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.