john_sodas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2008 Γνωριζει καποιος καμια εταιρεια που κανει πειραματα καμψης,εφελκυσμου κτλ. σε υλικά?? Αν γινεται στειλτε ονοματα. Τηανκσ Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ.
qwert Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2008 Σίγουρα τα εργαστήρια αντοχής υλικών κάνουν και θα ξέρουν περισσότερες πληροφορίες για εταιρίες έξω από τα πανεπιστήμια. Ισως και το ίδιο το πανεπιστήμιο να αναλαμβάνει.
aarg Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2008 εχει δικαιο ο qwert εγω κανω ερευνα σε ενα εργατηριο αντοχης υλικων στην πατρα αλλα δεν χερω την διαδδικασια που χρειαζεται γι να αναλαβουμε πειραματα αν θες ψαξε λιγο εδωhttp://www.mech.upatras.gr/~ltsm/hires/page1.html
GVC Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2008 Νομίζω οτι υπάρχουν εργαστήρια για τέτοια πειράματα.Και κατα κύριο λόγω είναι όλα διαπιστευμένα.Μπορεςίς να ψάξεις μέσα από το site του ΕΣΥΔ.Ενα εργαστήριο που ξέρω αλλά είναι εκτός Αθηνών(Στο Βόλο)είναι η ΕΒΕΤΑΜ.Μέσω όμως του ΕΣΥΔ θα βρεις όπου θες και ότι θες εντος και εκτός του L.A(Lekanopaidio Attikis)
CostasV Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2008 Θέλεις τα αποτελέσματα του πειράματος να συνοδεύονται από επίσημα (ώστε π.χ. να αναγνωρίζονται σε δικαστήρια) πιστοποιητικά, ή απλώς θέλεις να κάνεις κάποια πειράματα με αξιόπιστα μεν, αλλά όχι επισήμως, αποτελέσματα; Για πειράματα κάμψης-θλίψης-εφελκυσμού, μπορείς να πας σε ένα μηχανουργείο που να έχει υδραυλική πρέσσα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα