Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τεχνικό γραφείο και ελεύθεροι επαγγελματίες


vaggelhs92

Recommended Posts

Δεν προγραμματίζω κάτι απλά ρωτάω ποια η τωρινή κατάσταση στο δρόμο που θέλω να ακολουθήσω.Όλο το γυμνάσιο και το λύκειο με αυτή τη προοπτική το έβγαλα για αυτό προβληματίζομαι για το αν θα αλλάξουν οι στόχοι μου τα επόμενα 6 χρόνια.Και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τις συμβουλές σας.

Link to comment
Share on other sites

Ρώτα τον πατέρα σου , τι σημαίνει δόκιμος και τι σημαίνει πρώτος .

Και πως ο δόκιμος γίνεται πρώτος .

 

Ζήσε τα νιάτα σου τώρα και έχεις καιρό γιά αυτά και μην σκοτίζεσαι , αλλά κράτα τα όνειρα σου ζωντανά .

Link to comment
Share on other sites

απάντησαν και οι υπόλοιποι, κοίτα να χαρείς τα φοιτητικά σ χρόνια για αρχή....(οι νόμοι και η αγορά αλλάζουν) και πάρε όσες περισσοτερες γνώσεις μπορείς από το τμήμα σ!

 

αν δε θελεις να εχεις κανεναν πανω απο το κεφαλι σ, εκμεταλλευσου τα χρονια και τον ελευθερο χρονο που εχεις τώρα, έτσι ώστε να κάνεις κάτι δικό σ, να υλοποιήσεις κάποια σκέψη π έχεις, και ο bill gates, από φοιτητής ξεκίνησε...λέω εγώ τώρα παραμύθια...

 

πάντως εγώ στο γυμνάσιο σκεφτόμουν αν έχω παίξει αρκετή μπάλα ή όχι :P, δεν είχα στόχους τότε, ήμουν παιδί :P, και ήθελα να χαρώ τα χρόνια αυτά...

 

παρόλα αυτά ο πιο εύκολος δρόμος για να κάνεις αυτά που θες είναι να πας σε ενα γραφείο τώρα όσο είσαι φοιτητής, χωρίς λεφτά ή με πολύ λίγ μαύρα, να μάθεις τη δουλειά του ελ. επαγγελματια. και να τρεξεις, να τρεξεις πολύ, με χαρτια στο χέρι, σα ταχυδρόμος σε πολεοδομίες κτλ, να μαθεις autocad, να διαβάσεις νόμους...και σίγουρα θα χεις εργοδότη πάνω από το κεφάλι σ.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, θα μου φανούν πολύ χρήσιμες.Τα φοιτητικά μου χρόνια θα τα χαρώ όταν σιγουρευτώ οτι δεν τρώω τσάμπα τα λεφτά των γονιών μου.Κάτι τελευταίο...πιστεύετε θα έχει την όρεξη κάποιος μηχανολόγος να πάρει εμένα στη δουλειά του να μου μάθει τα κόλπα?

Link to comment
Share on other sites

Ε φαντάζομαι ότι αν τον πείσεις ότι "...δεν τρως τσάμπα τα λεφτά των γονιών σου", ναι θα σε πάρει.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.