gioxlit Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 καλημερα σε ολους. μου ζητηθηκε να εκπονησω τις μηχανολογικες μελετες για την αλλαγη χρησης απο καταστημα σε καφε-αναψυκτηριο-μπαρ. ολα οκ με πυρασφάλεια, υδρευση και αποχετευση και η πολεοδομια ζητά και μελετη εξαερισμου. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω;
dib Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Δες την ΤΟΤΕΕ 2423/86 ''εγκαταστάσεις σε κτήρια - κλιματισμός κτηριακών χώρων'' 1
gioxlit Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 ευχαριστώ. Έχω δει την ΤΟΤΕΕ. αυτό που δεν έχω καταλάβει, είναι τι ακριβώς πρέπει να δώσω στην πολεοδομία. φύλλο υπολογισμών; σχέδιο;
dib Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Αν επιλέξεις για εξαερισμό αξονικό ανεμιστήρα , σχεδιάζεις τη θέση του στο σχέδιο και κανεις τους αναγκαίους υπολογισμούς (σε ένα φύλλο Α4) που σε οδηγούν στην επιλογή του. Αν επιλέξεις φυγοκεντρικο ανεμιστήρα με αεραγωγούς , σχεδιάζεις: τη θέση του, τα κανάλια (κυκλικά ή ορθογώνια), τα στόμια απαγωγής, οποιο άλλο εξάρτημα απαιτείται για τη σωστή του λειτουργία, κλπ. και κανεις τον πίνακα (ανα τμήμα αλλαγής διατομής του καναλιού) με τους αναγκαίους υπολογισμούς για την επιλογή του.
rootbreaker Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Στείλε μου με pm το mail σου και θα σου στείλω κάτι έτοιμο να έχεις έναν μπούσουλα. 1
deathlok Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 αν έχεις το 4M (λέω αν) κάνεις μία μελέτη κλιματισμού χωρίς όμως να βάζεις διαφορά θερμοκρασίας. (ότι σου είπαν οι παραπάνω είναι ολόσωστο) 1
Jeff Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 (edited) Σε εστιατόριο για να μελετήσω τον εξαερισμό χρησιμοποιώ την τιμή της ενδεικνυόμενης ποσότητας αέρα για αερισμό χώρων που μου δίνει η ΤΟΤΕΕ στον πίνακα Π201, δηλαδή 17 μ3/h/άτομα; Θα είναι σωστό; Edited Μάρτιος 14 , 2014 by Jeff
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα