SVH Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Καλημέρα παίδες, προέκυψε μια δουλειά η οποία αφορά τη βυθομέτρηση του λιμανιού της πόλης μου καθώς και την αποτύπωση των κριπιδωμάτων που το περιβάλλουν. Δεν έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο ποτέ και γενικά είμαι στο ψάξιμο. Θα με βοηθούσατε πααααρα πολύ εάν μου λέγατε ενα-δύο πραγματάκια σχετικά με το που μπορώ να βρώ πληροφορίες για τη διαδικασία...Οτιδήποτε θα βοηθούσε
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 συνάδελφε κάνε μιά έρευνα στο διαδίκτυο στις αντιπροσωπείες Τοπογραφικού Εξοπλισμού για βυθόμετρα η χρήση gps/rtk και βυθομέτρου με κοινό καταγραφικό είναι μιά καλή λύση να προσέξεις πολύ τα υψόμετρα οι αφετηρίες της υδρογραφικής υπηρεσίας και της γεωγραφικής υπηρεσίας έχουν διαφορές,προσοχή για την μέγιστη και κατώτατη στάθμη της θάλασσας το θέμα δεν είναι τόσο απλό ρίξε και μιά ματιά στο βιβλίο του Μπαντέλλα " Χαράξεις Τεχνικών Έργων " τόμος Β, στο βιβλίο του Σχίζα " Τοπογραφία", και στα βιλία του Βλάχου αυτά τα λίγα γιά αρχή τα ξαναλέμε
SVH Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Χμμμ...Σα να μου φαίνεται πως έμπλεξα...Ευχαριστώ πολύ
Topap Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Υπάρχουν εταιρίες υποβρύχιων εργασιών που μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά. Αν ψάξεις λίγο στο google θα τις βρεις.
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 συνάδελφε Topap δεν πρόκειται με βάση το ερώτημα για εργασίες που εφαρμόζονται μεθοδολογίες υποβρύχιων τοπογραφικών εργασιών αλλά για τυπική βυθομέτρηση και αποτύπωση κριπιδωμάτων είναι συνηθισμένη εργασία συνάδελφε SVH δεν έμπλεξες και μην αφήσεις την δουλειά σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς στην ανάγκη συνεργάσου με κάποιον, θα υπάρχει σίγουρα συνάδελφος στην Κρήτη με εμπειρία και τα ξαναλέμε
Topap Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 δεν πρόκειται με βάση το ερώτημα για εργασίες που εφαρμόζονται μεθοδολογίες υποβρύχιων τοπογραφικών εργασιών αλλά για τυπική βυθομέτρηση και αποτύπωση κριπιδωμάτων είναι συνηθισμένη εργασία ΟΚ, τότε συνάδελφε SVH έρχομαι εγώ στην Κρήτη: θα πέσω με τις μπουκαλίτσες μου και εσύ από πάνω θα παίρνεις τα σημάδια, τι λες?
SVH Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Σαφώς δε χρειάζεται υποβρύχια εργασία Τopap...Αν κάποια στιγμή χρειαστώ κάτι θα σου πω! Φαίνεσαι έτοιμος για βουτιές. Τεσπα, έχω προβληματιστεί αρκετά. Όσο για το βυθόμετρο, βρίσκω μόνο βυθόμετρα για σκάφη διπλής δέσμης. Αμφιβόλου ακρίβειας...Νομίζετε οτι θα κάνω δουλειά με ένα τέτοιο μαζί με ένα GPS ξηράς επάνω στο σκάφος? RTK και βηθόμετρο για ψαράδες, όπως είπε και ο Θεοχάρης...Τι να πω...
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 δεν έγραψα για βυθόμετρο ψαράδων !!!!!!! έγραψα να ερευνήσεις στο διαδίκτυο για αντιπροσωπείες τοπογραφικού εξοπλισμού κάνε ένα κόπο ερεύνησε με βάση το βάθος και την απαιτούμενη ακρίβεια
SVH Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Ναι βρε Θεοχάρη, πλάκα κάνω...Θα δω τι μπορώ να βρω...Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
agios Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 στην ανάγκη συνεργάσου με κάποιον, θα υπάρχει σίγουρα συνάδελφος στην Κρήτη με εμπειρία και τα ξαναλέμε Για πρώτη φορά που θα ασχοληθείς με αυτήν την εργασία θεωρώ ότι η συμβουλή αυτή του Θεοχάρη είναι η καλύτερη. 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα