Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυθαίρετος διαχωρισμός!


Aria2410

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!

Έχω νοικιάσει ένα κατάστημα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης για κατάστημα υγιειονομικού ενδιαφέροντος. Πλήρωσα κανονικά τις εγγυήσεις μου και το ενοικιό μου "τρέχει" κανονικά. Συνεργάζομαι με δύο μηχανικούς (έχω γράψει σε άλλο post) ο ένας του franchise και ο άλλος δικός μου για να έχω και μία άλλη γνώμη. Έχω δώσει και στούς δύο τα σχέδια όλα και όλο τον φάκελλο της οικοδομής προκειμένου σε συνεργασία να ξεκινήσουμε όλα τα απαραίτητα για την αλλαγή χρήσης. Και δεν θα σας κουράσω άλλο απλά χθες το βράδυ που κοιτούσα τα σχέδια ε΄γω ανακάλυψα το εξής πρόβλημα : ενώ στην άδεια οικοδομής και στις κατόψεις φαίνεται ένα μαγαζί 70 μ2 με το υπογειό του στην πραγματικότητα υπάρχουν 2 μαγαζια!!!! Δλδ ο ιδιοκτήτης έχει φτιάξει "μόνος" του και έχει χωρίσει τα καταστήματα στην μέση!!!!! Έλεος....και ο γολγοθάς μου ξεκινάει γιατί κανένας από τους 2 μηχανικούς δεν το είδε όταν τους πρωτοπήγα τα σχέδια και πρίν προχωρήσω στο μίσθωμα!!

...και δυστηχώς τώρα μου λένε περί αυθαιρέτων και νομιμοποίηση των χώρων και τακτοποίηση η οποια μου λένε ότι μπορεί να πάρει από 3-9 μήνες!!!!

Σας παρακαλώ πολύ μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? όντως η τακτοποίηση πάει τόσο πολύ καιρό??

Αλλα παράνομα πράγματα δεν έχουν γίνει απλά υπάχει ένας τοίχος κανονικότατος στην μέση. Μάλιστα το διπλανο μαγαζί έχει πουληθεί από το 1996!!!!

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος αν γνωρίζει την διαδικασία χρονικά? αργούν τόσο οι οικοδομικές άδειες και οι διευθετήσεις?

και με συγχωρείτε γι αυτό που θα γράψω αλλά επειδή θα ήθελα κάποιον έμπειρο μηχανικό υπάρχει κάποιος να μου στείλει π.μ. που να γνωρίζει και να μπορεί και να θέλει να συνεργαστούμε? ο χρόνος μου είναι πολύτιμος γιατί πληρώνω ενοίκιο για ένα μαγαζί που θα λειτουργήσει σε 9 μήνες????

( ο ιδιοκτήτης απαράδεκτος είναι στην γερμανία , δεν παραδέχεται κάτι και δεν μου κάνει καμμία πίστωση!!!!)

 

με συγχωρείτε για το μακροσκελές κειμενό μου.....:confused:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.