bflessas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 Κύριοι – κυρίες καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς να μου προτείνει κάποιο καλό βιβλίο με πρακτικές μεθόδους επίλυσης προβλημάτων, με πεπερασμένα στοιχεία; Ευχαριστώ
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 Πρόβλημα πεπερασμένων... - Ελαστικότητας στερεών; - Μη γραμμικό; - Δυναμικής; - Ρευστομηχανικής - αεροδυναμικής; - Μετάδοσης θερμότητας; - ηλεκτρομαγνητισμού;
Μαρκετάκης Ιωάννης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 Ναι, το "A First Course in the finite element method using Algor" του Daryl L. Logan. Η ομορφιά του είναι ότι εκτός από την θεωρητική αναφορά, εφαρμόζει παραδείγματα "step by step" στο Algor. Εγώ το βρήκα πάρα πολύ χρήσιμο, αφού δουλεύω το Algor. Το έχει ο "Παπασωτηρίου"
bflessas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2010 Κυρίως για γραμμικά στατικά, δυναμικά, ιδιοσυχνοτήτων και μετάδοσης θερμότητας. Ευχαριστώ για την πληροφορία.
cv98019 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2010 Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι εννοείς κάτι τέτοιο: "Finite Element Procedures", K.J. Bathe Tι εννοείς "πρακτικές μεθόδους επίλυσης προβλημάτων, με πεπερασμένα στοιχεία"??? Θες ένα μπούσουλα για το πως δουλεύει η μέθοδος, το εκάστοτε πρόγραμμα, τι ιδιαιτερότητες έχει κάθε πεδίο ανάλυσης???
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Πρόβλημα πεπερασμένων... AlexisPap, για εφαρμογές Πολιτικού Μηχανικού, τι προτείνεις από συγγράμματα, βιβλία κλπ.;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα