mariagianni Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2010 Ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται στις περιπτώσεις που δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία έκδοσης απόφασης έγκρισης περιβαλλοντικών όρων πριν το τέλος του 2010. Έχει ξεκινήσει διαδικασία Ε.Π.Ο. Β3 σε Περιφέρεια. Έγινε Προκαταρκτική Περιβαλλοντική Εκτίμηση και Αξιολόγηση (ΠΠΕΑ) και ο φάκελος διαβιβάσθηκε στην αρμόδια Νομαρχία, όπου και βρίσκεται σήμερα. Τι γίνεται από τον Ιανουάριο του 2011 με την εφαρμογή του Καλλικράτη; Βαφτίζεται η Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Ν.Α. ΔΙ.ΠΕ.ΧΩ.; Εντάσσεται στην αντίστοιχη ΔΙ.ΠΕ.ΧΩ. αύτανδρη; Τίποτε από τα παραπάνω; Ποια η τύχη του φακέλου;
cna Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2010 Νομίζω ότι το τμήμα Περιβάλλοντος θα παραμείνει στις αρμοδιότητες της αντίστοιχης αντιπεριφέρειας οπότε όλα θα συνεχίσουν κανονικά στο θέμα αυτό. Δεν ξέρω όμως αν συμβαίνει το ίδιο και με τη Διεύθυνση Ανάπτυξης.
mariagianni Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2010 Ευχαριστώ πολύ. Μου φαίνεται λογικό. Ίδομεν...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα