SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Παίρνεις βεβαίωση οφειλής από το ΤΣΜΕΔΕ και γραμμή στην ΔΟΥ, προκειμένου να θεωρήσεις .
electrical_salonika Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Παίρνεις βεβαίωση οφειλής από το ΤΣΜΕΔΕ και γραμμή στην ΔΟΥ, προκειμένου να θεωρήσεις . τι ενοείς γραμμή στην ΔΟΥ?? Για θεώρηση μπλοκ Α.Π.Υ. χρειάζεσαι: 1. Βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας από το ΤΣΜΕΔΕ για πληρωμένες εισφορές 2011 2. Βεβαίωση εξόφλησης συνδρομών Τ.Ε.Ε. 2011 τι ενοείς εισφορες 2011?? χτες μου ηρθε το Β' εξάμηνο του 2011 τι δηλαδη χρειαζεται να προπληρώσω και αυτό? αφου τελος του χρονου ληγει. Δεν μπορω να βγάλω αν πληρώσω μόνο το Α'εξαμηνο του 2011? επισης ΤΕΕ εχω να πληρωσω 2-3 χρόνια. Το ΤΕΕ μπορω να το πληρώσω μόνο στην τράπεζα ή μπορω και στο ΤΕΕ εκελι (μιλάω για Θες/κη) . Εχω ενα περσινο ειδοπειητήριο Καλα κρασιά δηλαδή 3) βεβαίωση (ασφαλιστική ενημερότητα ) από το ΙΚΑ 4) σημείωμα ΚΒΣ, στελέχη ΑΠΥ και το τελευταίο θεωρημένο στέλεχος τι απο ΙΚΑ?? δεν εχω ΙΚΑ τι ενοείς τελευταίο θεωρημένο στέλεχος?να μην κοψω το τελευτέο φύλλο (το 50)?? δεν το κατάλαβα.
tpanag Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 "Γραμμή στη ΔΟΥ" σημαίνει "πας κατευθείαν στη ΔΟΥ". Σχήμα λόγου είναι! Βεβαίωση ΤΕΕ θέλεις (εξοφλημένες όλες τις εισφορές μέχρι και το τρέχον έτος-πληρώνονται και μέσω πιστστωτικής από το mytee) και βεβαίωση ΤΣΜΕΔΕ. Τίποτα άλλο δε μου ζήτησαν εμένα. Σχετικά με το ΙΚΑ, μια υπεύθυνη δήλωση ότι δεν απασχολούμε προσωπικό κάνουμε επιτόπου στη ΔΟΥ. Το ΙΚΑ της περιοχής μου δεν ξέρω καν που πέφτει. Το παλιό μπλοκ ΑΠΥ δε ζήτησαν ούτε καν να το δουν σε εμένα. Είχα βέβαια να θεωρήσω 5 χρόνια.
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 "Γραμμή στη ΔΟΥ" σημαίνει "πας κατευθείαν στη ΔΟΥ". Σχήμα λόγου είναι! Βεβαίωση ΤΕΕ θέλεις (εξοφλημένες όλες τις εισφορές μέχρι και το τρέχον έτος-πληρώνονται και μέσω πιστστωτικής από το mytee) και βεβαίωση ΤΣΜΕΔΕ. Τίποτα άλλο δε μου ζήτησαν εμένα. Σχετικά με το ΙΚΑ, μια υπεύθυνη δήλωση ότι δεν απασχολούμε προσωπικό κάνουμε επιτόπου στη ΔΟΥ. Το ΙΚΑ της περιοχής μου δεν ξέρω καν που πέφτει. Το παλιό μπλοκ ΑΠΥ δε ζήτησαν ούτε καν να το δουν σε εμένα. Είχα βέβαια να θεωρήσω 5 χρόνια. Εδώ σε εμάς (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) υπάρχουν ΔΟΥ που τα ζητάνε .
terry Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Για να θεωρησω νεο μπλοκ πρεπει να εχει τελειωσει το προηγουμενο?? Μπορω να θεωρησω 2 μπλοκ μαζι???
dratsiox Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Μπορείς,αλλά αφού τελειώσει το προηγούμενο
savas76 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 αν δεν υπαρχει περιορισμος στον αριθμο σελιδων του μπλοκ , αλλος τροπος ειναι να εμφανισης για σφραγιση ,μπλοκ με 100 σελιδες αντι για 50....τι λεει ο λογιστης της παρεας γινετε;
ilias Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 3) βεβαίωση (ασφαλιστική ενημερότητα ) από το ΙΚΑ Έχει καταργηθεί αυτό πλέον και αρκεί η υπεύθυνη δήλωση που ανέφερα.
ckiriako Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Για να θεωρησω νεο μπλοκ πρεπει να εχει τελειωσει το προηγουμενο??Μπορω να θεωρησω 2 μπλοκ μαζι??? Για το 2ο σκελος της ερωτησης σου εγω θεωρησα μαζι 3 μπλοκακια 50φυλλα. Για το πρωτο σκελος δεν ξερω..
electrical_salonika Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 καλημερα. Συγνωμη δηλαδη, θα πρεπει να έχω πληρώσει και το Β εξάμηνο του 2011 τσμεδε για να θεωρήσω ενα κ@λ#@μπλοκάκι??? Αφου προχτες μου ηρθε η ειδοποιηση και ληγει η προθεσμια πληρωμης σε καποιους μηνες. Ειναι σιγουρο αυτο?? EDIT Μόλις μίλησα με τσμεδε και μου ειπαν οτι αν εχω πληρωσει το 2010 τοτε μου δινουν βεβαιαωση για θεωρηση βιβλίων που ισχύει για το 2011 και ειμαι οκ. Αρα μάλλον καποιο λάθος κάνετε που λετε οτι πρεπει να εχω πληρωσει τις εισφορες ολες του 2011
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα