christopografow Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 ωραία ωραία.Σου λένε εκείνη τη στιγμή τι έκανες με τις ''εξετάσεις''? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitra82 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 Το ΤΕΕ της Αθήνας βγάζει τα αποτελέσματα στο site του. Τα υπόλοιπα παίρνεις τηλ μετά από μερικές μέρες και μαθαίνεις. Εγώ έδωσα στην Καβάλα και πήρα μετά απο δύο μέρες και μου είπαν. Αν και η αλήθεια είναι οτι ψιλοκαταλαβαίνεις αν περασες ή όχι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christopografow Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 EYχαριστώ για τη πληροφορια!Άραγε έχει κοπεί κάποιος σ αυτες τις εξετάσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 Ξέρω ένα άτομο. Συναδέλφισα Τοπογράφος. Δε θυμάμαι το λόγο πάντως μας είχει εκπλήξει αυτό που συνέβη τότε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christopografow Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 Μαλιστα...Οι εξεταστές είναι υπαλληλοι του ΤΕΕ Ε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 Εμένα στην Καβάλα, μου το είπαν πάντως αμέσως δείχνοντάς μου την έξοδο μετά από 60 λεπτά εξέτασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christopografow Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 60? Πω καλά οτι να ναι γίνεται.Οι περιπτώσεις είναι ακρως διφορούμενες...Ακους εκει , 60 λεπτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 Εμένα στην Καβάλα, μου το είπαν πάντως αμέσως δείχνοντάς μου την έξοδο μετά από 60 λεπτά εξέτασης. Αμάν βρε erling το Κυπριακό λύνατε? Τι θέμα είχες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 Μαλιστα...Οι εξεταστές είναι υπαλληλοι του ΤΕΕ Ε ? Όταν λέμε "υπάλληλοι" σίγουρα δεν εννοούμε τους διοικητικούς. Μηχανικοί σε εξετάζουν. Τώρα αν και ποια υπαλληλική σχέση διατηρούν με το ΤΕΕ δεν το γνωρίζω. Εμένα για παράδειγμα όταν έδωσα στην επιτροπή μου ήταν και ο τότε πρόεδρος του ΤΕΕ. Ήταν όμως και ένας βοηθός-επ. συνεργάτης-καθηγητής μου από τη σχολή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christopografow Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2009 δεν θέλει ερώτημα.φυσικά και υπάρχει ρατσισμός απο τη στιγμή που δεν αντιμετωπίζονται όλοι με τα ίδια κριτήρια.θα μπορούσα να γίνω πολύ κακός αλλά είναι κουραστικό ----------------------------------------------------------------------------- ρε παιδιά . υπάρχει κάποιος τρόπος (ψεμματάκι ισως?) να μάθουμε να περάσαμε στισ εξετάσεις του ΤΕΕ πριν απο την ημερομηνία που λένε οτι θα ανακοινωθούν?:confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα