christopografow Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Ας μας πει κάποιος τοπογράφος τι είδους ερωτήσεις του έκαναν για να πάρουμε μια ιδέα///:rolleyes:
Μαράκι Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Συνήθως όλοι δεν επιλέγουν να εξεταστούν πάνω στη Διπλωματική τους?
CVENG Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Οντως οι αποφοιτοι - μελλοντικοι συναδελφοι επιλεγουν τις διπλωματικες τους, αλλα η επιτροπη συνηθως δεν ασχολειται και ρωταει τα δικα της. Αναλογα τα κεφια !
christopografow Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 α μαλιστα , οτι να ναι δλδ ας μας πει καποιος τοπογραφος καμια ερωτησουλα να δουμε που κυμαινεται το πραγμα...
avgoust Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Eξαρτάται και από το κατά πόσο το θέμα της διπλωματικής έχει σχέση με τους βασικούς τομείς γνώσεων της ειδικότητάς σου. Δεν ξέρω για τοπογράφους αλλά στους ΠΜ , πχ εγώ εξετάστηκα αποκλειστικά στην διπλωματική μου , πιο πολύ μια παρουσίαση τους έκανα , μια δυο ερωτησούλες διευκρινιστικές μου έκαναν. Ηταν υπόθεση ούτε 10 λεπτών. Αντιθέτως είχε πάει τότε μια φίλη μου , ΠΜ κι αυτή , με διπλωματική αρχιτεκτονικού - ιστορικού χαρακτήρα . Μολις την είδαν , της είπαν ωραία , πάρε τώρα αυτόν τον ξυλότυπο και πες αρχικά πως οπλίζουμε τις πλάκες. Μετά επεκτάθηκαν σε δοκάρια , υποστυλώματα κλπ .
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Πιθανότατα σ' αυτό παίζει ρόλο και το ότι δε θα ήξεραν και τι να τι ρωτήσουν πάνω στη διπλωματική της...
electrical_salonika Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 δεν ειναι τίποτα, 2-3 απλες ερωτήσεις κανουν πάνω στη διπλωματική. Απλά διαβασέ την μια φορά και πήγαινε.
Φυττας Νικος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2009 Γνωρίζει κανένας συνάδελφος αν είναι δυνατόν να αλλάξουμε ημερομηνία εξέτασης, αν δεν μπορούμε να προσέλθουμε την μέρα που μας καλούνε?
stayros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2009 howard_roark έχω μια περιέργεια να μάθω τι σου έλεγαν εκεί μέσα. Για πες...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα