bigdamage Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2008 Θα ήθελα να σας ρωτήσω σε ποιες περιπτωσεις υπάρχει υποχρέωση υποβολής μελέτης κλιματισμού.για ένα ξενοδοχείο π.χ. 60 κλινών β τάξης στην θεσσαλονίκη χρειάζεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Νομίζω πως απαιτέιται μόνο σε κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις όπως τα ξενοδοχεία άνω από μια τάξη. Για την περίπτωση σου είμαι 99,99% σίγουρος οτι απαιτείται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigdamage Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 μήπως ξέρεις την νομοθεσία που μπορώ να το βρώ αυτό που λές;για ξενοδοχείο 3 αστέρων θέλει κλιματισμό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigdamage Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 .....θέλω την νομοθεσία για να την πάω στον τύπο που ελέγχει στην πολεοδομία γιατί ούτε αυτός ξέρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Μήπως τo download σε αυτό σε βοηθήσουν; http://www.michanikos.gr/viewtopic.php?t=2344&highlight= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2008 Σύμφωνα με την Υπ. Αποφ. 530992/87 (ΦΕΚ 557 Β/ 1987) για ξενοδοχεία Α' και Β' κατηγορίας επιβάλλεται η εγκατάσταση κλιματισμού στους κοινόχρηστους χώρους, χώρους υποδοχής, χώρους εστίασης και 50% δωμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigdamage Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2008 για τις άλλες κατηγορίες τι γίνεται;με τα αστέρια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα