SeNNinhA Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 xaxaxa, καλά δεν παίζεσαιέγραψα το τελευταίο μήνυμα, έφυγα, πήγα έπαιξα ένα φιλικό μάτς ποδοσφαίρου κι ακόμα εσύ εδώ μέσα είσαι και ασχολείσαι με πράγματα που πραγματικά δεν ξέρεις. Εγώ έχω και μια δικαιολογία ότι δουλέυω και είμαι κολλημένος μπροστά σε ενα κομπιούτερ. Εσύ ήσουν, έφυγες και ξανακόλλησες εδω και ασχολήσε με το ίδιο θέμα. Μαλλον άλλος είναι λοιπόν ο κολλημένος. ....Ξεκολλάτε !!! Ούτως ή άλλως με τους ΤΕΙτζήδες δεν βγάζεις ποτέ άκρη. Είναι σαν τους Κνίτες. Άψογα ενημερωμένοι για τα εργασιακά αλλά στην πράξη δεν ξέρουν τίποτε για την εργασία. Δεν ξανασχολούμαι να απαντήσω ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fraafr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 καλό !!!! Αυτές είναι προσωπικές σου απόψεις, οι οποίες καμία σημασία δεν έχουν γιατί δεν στηρίζονται πουθενά. Όλα αυτά που λες να κοιτάξεις τον καθρέπτη σου και να τα πεις στην ειδικότητά σου, ταιριάζει γάντι..δεν νομίζεις..άλλωστε συμφωνούν πολλές ειδικότητες. Όσο για τον αυτοσεβασμό και τον σεβασμό, σιγά μην μ'ενδιαφέρει η γνώμη σου και του ΤΕΕ & ΣΙΑ. Βλέπεις τόσα χρόνια στη δουλειά χωρίς επ. δικαιώματα ξεπεράσαμε πολλούς σαν κι εσάς κι τον αποκτήσαμε απ'αυτούς που αξίζουν. Η πρότασή μου πάντως ισχύει Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeNNinhA Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 :cry::cry::cry::cry::cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fraafr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 ...και που λες @spy... με το να δίνεις συνέχεια εξετάσεις για να παίρνεις πιστοποιήσεις, μην περιμένεις ότι θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα. Απλά θα μπούν πολλοί "άγνωστοι" στο παιχνίδι γιατί θα έχουν τις άκρες... Και φαντάζομαι ότι αυτό θέλουν να κάνουν και γενικά με τα επ. δικαιώματα όλων των ειδικοτήτων. Θα δίνεις συνέχεια εξετάσεις ώστε να αναβαθμίζεσαι ή να διατηρείς τα κεκτημένα. Πιστεύεις ότι είναι η καλύτερη λύση η διενέργεια εξετάσεων ?? Ποιά ουσία έχει τότε να σπουδάζεις πολ. μηχανικός, τοπογράφος, μηχανολόγος, ηλεκτρονικός κλπ. Παίρνεις ένα δίπλωμα και δίνεις εξετάσεις, "τα καταφέρνεις" και είσαι στο άλογο καβάλα για όλα... Που είναι οι ειδικότητες ?? και ποιός ο ρόλος τους ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Θέλω να διαμαρτυρηθώ στους διαχειριστές , ότι δεν γίνεται να χάνουμε τέτοιες ηρωικές μάχες σαν και αυτές που γίνονται εδώ . Ετσι πρέπει τα θέματα αυτά να φαίνονται με κατακόκκινο χρώμα , ώστε να ξέρουμε και οι υπόλοιποι που μπορούμε να εκτονωθούμε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
spy1551 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Εξετάσεις για ενεργειακούς επιθεωρητές λέω. Και ναι , είναι να παράλογο να σε θεωρούν ικανό να συντάξεις την μελέτη και να σε θεωρούν ανίκανο να επιθεωρήσεις ένα κτίριο. @fraafr, Yπάρχει μία λογική ότι η μελέτη θα ελεχθεί από την Πολεοδομία ενώ η επιθεώρηση όχι. Προτείνετε εναλλακτικές λύσεις. Όλα ελεύθερα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fraafr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 @BAS, ήδη έχασα το φιλικό το απόγευμα 3-1, οπότε έπρεπε να παίξω και λίγη άμυνα...δεν νομίζεις ?? @spy.. τα τύμπανα του "πολέμου" (εξετάσεων) δυστυχώς φοβάμαι ότι ακούγονται για τα πάντα κι όχι μόνο για τους εν. επιθεωρητές. Είναι ένας τρόπος ελέγχου των αδειών εργασίας, τόσες χιλιάδες μηχανικοί θα βγαίνουν κάθε χρόνο, πρέπει να υπάρχει τρόπος ρύθμισης...της αγοράς. Μακάρι να διαψευσθώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeNNinhA Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Θέλω να διαμαρτυρηθώ στους διαχειριστές , ότι δεν γίνεται να χάνουμε τέτοιες ηρωικές μάχες σαν και αυτές που γίνονται εδώ . Ετσι πρέπει τα θέματα αυτά να φαίνονται με κατακόκκινο χρώμα , ώστε να ξέρουμε και οι υπόλοιποι που μπορούμε να εκτονωθούμε . Εγώ πάλι προτείνω να δημιουργηθεί μια κατηγορία "ΔΙΑΜΑΧΕΣ" ή "ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ" ή κάτι τέτοιο ώστε να μπορούμε να ανοιγουμε θεματα και να μαλωνουμε με την ησυχία μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 Είναι σίγουρο ότι έχεις τον τρόπο να τις ξεκινάς πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 Τελικά μάλλον αυτό που είχα προτείνει διαβάστηκε ως "Ανοίξτε λοιπόν το θέμα των επαγγελματικών δικαιωμάτων για ακόμα μια φορά". Καλή χρονιά και το 2011 ας είναι μια χρονιά εξέλιξης και δημιουργίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα