οικοπεδούχος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Πρόκειται να βγάλω άδεια για μια μονοκατοικία για ιδιοκατοίκηση στην περιοχή του Τρίλοφου Θεσσαλονίκης. Το θέμα είναι ότι εκεί υπάρχει αρχιτεκτονική επιτροπή και ζητάνε κεραμοσκεπή ενώ εγώ θα ήθελα να έχω φυτεμένο δώμα. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Υπάρχει τρόπος να δεχθούνε στα σχέδια το δώμα και αν ναι πως;
erling Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Η κατασκευή στέγης είναι υποχρεωτική από τους όρους δόμησης? Ο μηχανικός σου τι λέει?
οικοπεδούχος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Ναι είναι υποχρεωτικό από τους όρους δόμησης.
Io-Mais Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Αν είναι υποχρεωτικό από τους όρους δόμησης τότε δεν μπορείς να αποφύγεις τη στέγη γιατί το κτίριο σου δεν θα εναρμονίζεται με τον περιβάλλοντα χώρο (π.χ. όμορα κτίσματα).
jimis9497 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Υπάρχει βέβαια μια μικρή πιθανότητα στους όρους δόμησης να προβλέπει πως είναι δυνατή η μη κατασκευή κεραμοσκεπής έπειτα από έγκριση της ΕΠΑΕ, αλλά αυτό θα σου το απαντήσει με βεβαιότητα ο μηχανικός σου.
a_p Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2008 Αν είναι υποχρεωτικό απο τους όρους δόμησης δε μπορείς να το αποφύγεις. Μόνο στην περίπτωση που πολύ εύστοχα αναφέρει ο συνάδελφος jimis9497.
fifikaki Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2008 Μπορείς να κάνεις φύτευση ή βατό δώμα, μέχρι το πολύ το 25-30% της έκτασης της στέγης, αλλά πρέπει να το τεκμηριώσεις πολύ καλά και στην αιτιολογική σου έκθεση. Μου συνέβει παρόμοιο θέμα στον Αγιο Στέφανο Αττικής, όπου ήταν υποχρεωτική στέγη από το ΦΕΚ.
myri Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2008 Επίσης δικαιούσαι γύρω στα 10τμ για ηλιακό.
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2008 Κάποια εγκύκλιο για τον ηλιακό και τη φύτευση myri και fifikaki? Απλά για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε με τα ανάπηρα της πολεοδομίας!
myri Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2008 Δυστυχώς έλαβα προφορική απάντηση. Ότι έχω γραπτό το δημοσιεύω.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα