Pappos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2011 Όλα γίνονται...απλά θα το τελειώσεις σε 6 χρόνια...κάπου εκεί υπολογίζω. Και άλλοι δούλευαν και δεν πατούσαν καν στον καθηγητή. Τελευταία δε, τις διορθώσεις από e-mail. Βρες εσύ καθηγητή που να σε βοηθήσει και μετά το θέμα λύνεται...απλά θα σου πάρει περισσότερο χρόνο...και υπάρχει μετά το πρόβλημα του καψίματος...
MScEng Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2011 Off Topic: Avatar τον Μπεριαα????
Pappos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2011 Off Topic: Avatar τον Μπεριαα???? Χαχαχαχαχα...το άλλο που είχα μου το κόψανε...
MScEng Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2011 Δεν ειναι σιγουρο οτι αυτος εβγαλε απο την μεση τον Πατερουλη αλλα καλο τρολαρισμα
μαρικα Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2011 Θα σας κανω νε γαλσετε πολυ ειμαι σιγουρος...αλλα εγω ειχα στο νου μου οτι θα μπορουσα να εξασκω και το επαγγελμα παραλληλα.Αυτο δεν παιζει καθολου??Η εννοια του part timer δεν παιζει?? Οι πιθανότητες να μην το τελειώσεις ποτέ αυξάνονται στο βαθμό που να θεωρείται σχεδόν βεβαιο οτι θα το εγκαταλείψεις.
Pappos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2011 Οι πιθανότητες να μην το τελειώσεις ποτέ αυξάνονται στο βαθμό που να θεωρείται σχεδόν βεβαιο οτι θα το εγκαταλείψεις. Σε πρόλαβα... και υπάρχει μετά το πρόβλημα του καψίματος...
silver_bullet Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2011 Παντως εκτιμω πως αν δεν εχεις στοχο να κανεις ακαδημαικη καριερα το διδακτορικο ειναι χαμενος χρονος..
Pappos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2011 Μα υπάρχουν πάρα πολλοί που το θέλουν μόνο για τον τοίχο...ή για τον τίτλο...
astranalysis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2011 Εχει και ο τοίχος την κ @υλα του....
μαρικα Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Παντως εκτιμω πως αν δεν εχεις στοχο να κανεις ακαδημαικη καριερα το διδακτορικο ειναι χαμενος χρονος.. Δεν νομίζω. Δεν ειμαι της λογικής πως οτιδηποτε δεν φέρνει φράγκα στα ταμεία ειναι χαμένος χρόνος.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα