xaxa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Αυτά είναι τα πιο χρήσιμα μαθήματα!!! Αν δεν πάθεις... δεν θα μάθεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georg coco Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Αληθινή ιστορία από έλεγχο θυροτηλεφώνου. Ο βοηθός στην είσοδο πολυκατοικίας, ο ηλ/γος σε διαμέρισμα του 4ου ορόφου και γίνεται ο εξής διάλογος: Ηλ/γος:Έλα με ακούς; Βοηθός:Από τη σκάλα σε ακούω απ΄το τηλέφωνο όχι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagism9 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 axooaxoaxoxa καλο ηταν! ετσι ειναι αν δεν παθεις δεν θα μαθεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Πέρναγα ενα utp μέσα απο το σπιράλ στις σκάλες όπου πέρναγαν τα καλώδια του θυροτηλεφώνου της πολυκατοικίας και εκείνη την ώρα πέρασε απο μπροστά μου ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος οπού εκτελούσα τις εργασίες.Βάζω λίγο AVA στο utp ώστε να γλιστράει το καλώδιο για να περάσει πιο εύκολα και εκείνη την στιγμή... -μας λέει ο πελάτης στα σοβαρά -μπράβο ρε παιδια ...εσείς είστε ηλεκτρολόγοι που πλένεται τα καλώδια πριν τα περάσετε όχι σαν μερικούς μερικούς μαλ.....ες πού δεν κάνουν σωστή δουλεία..:p:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaxa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Αχ τουλάχιστον γέλασε και λίγο το χειλάκι μας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tas.secalarm Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 ΤΟ 90 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΛΟΔΙΩΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagism9 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 (edited) Στο σχέδιο της εικόνας, θέλω να μου πείτε σχετικά με τον φωτισμό.Σύνφωνα με το σχέδιο ο φωτισμός είμαι μόνιμος?Δηλαδή η λάμπα είναι αναμένη μέρα νύχτα? http://s15.postimage.org/ctdr0cj7v/75981181.jpg Edited Μάρτιος 8 , 2013 by panagism9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 εσύ μας δείχνεις ένα σχέδιο το οποίο δείχνει ένα φωτισμό, αλλά δεν αναφέρει αυτός ο φωτισμός σε τη αποσκοπεί , αυτό θα μας το πει το datasheet του θυροτηλεφώνου, ανέβασετο , ενδεχομένως να είναι ο φωτισμός της μπουτονιέρας πράγμα που σημαίνει ότι θα δουλεύει μέρα – νύκτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagism9 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 Δείχνω το σχέδιο το οποίο είχε μέσα το κιτ των θυροτηλεφώνων για τις συνδέσεις.Ναι είναι της μπουτονιέρας.Σύμφωνα με το σχέδιο δεν αποκόπτει πουθενά οπότε και δουλέυει νύχτα μέρα.Η ερώτηση μου είναι, έτσι πρέπει να είναι?να δουλεύει μόνιμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 έτσι πρέπει να είναι?να δουλεύει μόνιμα? Ναι, αλλιώς θα έπρεπε να ενεργοποιείτε με φωτοκύτταρο..κλπ..κλπ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα