voxson Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2023 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2023 Υπάρχει κάποιος ειδικός λόγος να επικαλεστείς; Πότε βγήκε το πρόστιμο; Νομίζω έχεις μόνο 30 ημέρες περιθώριο.
cptMech Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2023 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2023 8 λεπτά πριν, voxson said: Υπάρχει κάποιος ειδικός λόγος να επικαλεστείς; Πότε βγήκε το πρόστιμο; Νομίζω έχεις μόνο 30 ημέρες περιθώριο. Μου ήρθε Δευτέρα ή Τρίτη, αφορά το πρώτο τρίμηνο του 2023. Τότε είχα στείλει την δήλωση Κυριακή 30/4 ενώ έπρεπε μέχρι Παρασκευή 28/4. Απλά δεν ξέρω αν έχει νόημα να επικοινωνήσω γενικά με την ΔΟΥ ή όχι. Ξέρετε αν υπάρχουν λόγοι να το ακυρώσουν;
voxson Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2023 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2023 Έχω φάει και εγώ πρόστιμο για τον ίδιο λόγο. Ακόμα και την εποχή των ηλεκτρονικών δηλώσεων ο μήνας για το ΦΠΑ λήγει την τελευταία εργάσιμη που είναι ανοιχτές οι ΔΟΥ. Παράλογο αλλά έτσι είναι. Δυστυχώς δεν γνωρίζω αν μπορεί να γίνει κάτι, εγώ απλά το είχα πληρώσει.
cptMech Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2023 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2023 1 ώρα πριν, voxson said: Έχω φάει και εγώ πρόστιμο για τον ίδιο λόγο. Ακόμα και την εποχή των ηλεκτρονικών δηλώσεων ο μήνας για το ΦΠΑ λήγει την τελευταία εργάσιμη που είναι ανοιχτές οι ΔΟΥ. Παράλογο αλλά έτσι είναι. Δυστυχώς δεν γνωρίζω αν μπορεί να γίνει κάτι, εγώ απλά το είχα πληρώσει. Ακριβώς έτσι την πάτησα. Νόμιζα ότι θα ήταν μόνο το 10αρικο έξτρα που ήταν στην δήλωση. Κρίμα, τσάμπα λεφτά. Θέλει προσοχή.
ppanag Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2023 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2023 Όντως παλιά υπήρχε η δυνατότητα στην εφορία να μειώσει το πρόστιμο στο 1/3 και είχα πληρώσει μειωμένο για τον ίδιο λόγο, αλλά τότε τα πηγαίναμε όλα επιτόπου, δεν υπήρχε τίποτα ηλεκτρονικό, οπότε και το πρόστιμο το έκοβε εκείνη την ώρα... Τώρα που βεβαιώθηκε ήδη δεν ξέρω τι διαδικασία ένστασης υπάρχει. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που τα ανέθεσα σε λογιστή από ένα σημείο και μετά...
acomaedo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 Στην περιοδική ΦΠΑ η πληρωμή ΕΦΚΑ και συνδρομών ΤΕΕ σε ποιους κωδικούς των εξόδων δηλώνονται;
Σερίφης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 Δεν δηλώνονται, όπως και οποιοδήποτε έξοδο που δεν επιβαρύνεται με ΦΠΑ. 1
gktpgeue Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 Με τα ΦΠΑ τελωνείου από εξωτερικό, αν έχει να κάνει με εξοπλισμό γραφείου, γίνεται τίποτα χωρίς περαιτέρω ειδικές κινήσεις παρά μόνο με καταχώρηση στις πλατφόρμες και πώς;
Επιστάτης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 Ο ΦΠΑ που καταβάλλεται στο τελωνείο αναγράφεται στην περιοδική δήλωση του εισαγωγέα, ώστε να έχει το δικαίωμα έκπτωσης του ποσού, και δεν αποτελεί έξοδο δικό σου @gktpgeue. 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα