Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περιοδική δήλωση ΦΠΑ Φ2


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 506
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παιδιά δόθηκε παράταση μέχρι και σήμερα για τις περιοδικές. Από αύριο θα αρχίσουν να φαίνονται οι πληρωμές. Πάντα έτσι γίνεται όταν υπάρχει παράταση. Μην ασχολείστε με το θέμα εφόσον η τράπεζα λέει ότι πληρώθηκε ο ΦΠΑ.

Link to comment
Share on other sites

Ωχ ναι πολύ σωστό. Και το άκουσα για την παράταση αλλά δεν πήγε το μυαλό μου εκεί...

Και για του λόγου το αληθές, όντως υπήρξε εξέλιξη και φάνηκε επιτυχής πληρωμή και επεξεργασία από taxisnet...οπότε σύντομα θα φαίνεται επιτυχής! Ευχαριστούμε tpanag για την υπενθύμιση...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Παιδια καλημέρα...στο παλαιο ταχις οταν εκανες κατάθεση περιοδηκης δηλωσης μετα έβγαζε μια απόδειξη πληρωμής..οποτε ηθελα πηγαινα και την τυπωνα..τωρα με το καινούργιο δεν το εχει αυτο...τι πρέπει να κάνω???Της θέλω για την τραπεζα και δεν μου τις δεχονται χωρις αυτό το χαρτί...και στην εφορια οταν ζητησα αντιγραφο μου ειπαν της εχετε μέσω taxis οποτε τυπωστε τες απο εκει... ΗΕLP....!thnx

Link to comment
Share on other sites

Μπαίνοντας πάλι στο λογαριασμό σου, επιλέγεις δήλωση ΦΠΑ 2010, δείχνει όλες τις δηλώσεις, επιλέγεις το τρίμηνο που θέλεις, δείχνει τρεις επιλογές α) "προβολή" για την προβολή της δήλωσης, β) "Κατάσταση" στην οποία σου δείχνει όλες τις πληροφορίες για τη συγκεκριμένη δήλωση, μεταξύ των οποίων και η διαδικασία πληρωμής και γ) "Ταυτότητα Πληρωμής", που είναι το νέο φετινό στοιχείο.

Link to comment
Share on other sites

Παιδια καλημέρα...στο παλαιο ταχις οταν εκανες κατάθεση περιοδηκης δηλωσης μετα έβγαζε μια απόδειξη πληρωμής..οποτε ηθελα πηγαινα και την τυπωνα....!thnx

 

 

Εβγαζε το παλαιό taxis απόδειξη πληρωμής ?

Link to comment
Share on other sites

Τίποτα δεν έβγαζε παλιά...κατέθετες ΦΠΑ απλά με το ΑΦΜ σου σε τράπεζα...τώρα βγάζει την ταυτότητα πληρωμής...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Εξοδα απο παροχή υπηρεσιών, π.χ. συντήρηση φωτοτυπικού ή ΑΠΥ από συνάδελφο, σε ποιο κωδικό της περιοδικής ΦΠΑ το καταχωρούμε?Στον κωδικό 357 - δαπάνες, γενικά έξοδα?

Link to comment
Share on other sites

Εφόσον ο ΦΠΑ των εξόδων αυτών είναι εκπεστέος από τον ΦΠΑ των εσόδων, η θέση τους (από απόψεως περιοδικής δηλώσεως ΦΠΑ) είναι στον κωδ. 357.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.