dib Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2014 (edited) 'Εχω το παρακάτω πρόβλημα σχετικά με ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΦΠΑ ενώ οφείλω 19,31 ευρώ ...!!! Τι κάνω ? Κάποιος επι των φορολογικών !!! Ευχαριστώ Edited Οκτώβριος 27 , 2014 by dib Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2014 (edited) ακυρο....κάποιος mod να το διαγράψει ! Ευχαριστώ Edited Οκτώβριος 27 , 2014 by dib Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2014 (edited) ακυρο...κάποιος mod να το διαγράψει ! Ευχαριστώ Edited Οκτώβριος 27 , 2014 by dib Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimidekas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2014 'Εχω το παρακάτω πρόβλημα σχετικά με ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΦΠΑ ενώ οφείλω 19,31 ευρώ ...!!! Τι κάνω ? Κάποιος επι των φορολογικών !!! Ευχαριστώ Καλησπέρα! Έχω το ίδιο πρόβλημα... Μια βοήθεια?? Απ'ότι κατάλαβα βρήκες τη λύση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2014 Καλημερα... Λάθος κατάλαβες.... δεν έχω τη λύση γιατί πολύ απλά κανενας δεν απαντησε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2014 (edited) Μεχρι καποιο ποσο δεν βεβαιωνεται αλλα μεταφερεται στις επομενηες δηλωσεις μεχρι να βγει ποσο πανω απο το οριο κσι να βεβαιωθει. Δεν θυμαμαι το οριο (30€ ?) Edited Οκτώβριος 28 , 2014 by georgegaleos 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2014 Ναι έχεις δίκιο georgegaleos Ενώ το ήξερα οτι μέχρι 30€ δεν πληρώνεις (απο 3€ που ήταν παλιά ?) και μεταφέρεται στην επόμενη δήλωση....δεν το θυμόμουνα !!!! Τι σκ#τ@ να πρωτοθυμηθώ !!!! +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimidekas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2014 Με γλυτώσατε από την έννοια γιορτιάρα μέρα... Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2014 Πολύ σωστά τα λέει ο Γιώργος. Ισχύει πλέον ποσό 30€. Δείτε τα σχετικά εδώ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Ανέβασα στα downloads πάνω στο νέο έντυπο ΦΠΑ για το 2015 μια αντιστοιχιση των νέων κωδικών ΦΠΑ με τους παλαιούς. Μόλις εγκριθεί από τους διαχειριστές θα εμφανισθεί εκεί. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα