migadikos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 Aπόδειξη παροχής υπηρεσιών (λιανική) για συμβουλες μηχανικου σε ιδιώτη φαντάζομαι δεν έχει παρακράτηση..έτσι δεν είναι??
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 EΞαρτάται σε ποιόν τιμολογεί και υπό ποιό νομικό μανδύα δραστηριοποιείται κόβεις ΑΠΥ ατον ιδιώτη, αλλά πληρώνεσαι μ εσω τραπέζης από το ΕΤΕΑΝ!
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2014 Aπόδειξη παροχής υπηρεσιών (λιανική) για συμβουλες μηχανικου σε ιδιώτη φαντάζομαι δεν έχει παρακράτηση..έτσι δεν είναι?? Ετσι είναι. 1
soulrebel Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Θα ήταν μεγάλη εξυπηρέτηση αν μπορούσε να αναφερθεί επιγραμματικά σε 2 γραμμές τι ισχύει σήμερα που μιλάμε για την παρακράτηση φόρου γιατί έχουμε μπερδευτεί πολύ... ( τι πρωτότυπο ) π.χ ΤΠΥ έχουν παρακράτηση ανεξαρτήτως ποσού;
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 απο 300 και πανω. Θα ήταν μεγάλη εξυπηρέτηση αν μπορούσε να αναφερθεί επιγραμματικά σε 2 γραμμές τι ισχύει σήμερα που μιλάμε για την παρακράτηση φόρου γιατί έχουμε μπερδευτεί πολύ... ( τι πρωτότυπο ) π.χ ΤΠΥ έχουν παρακράτηση ανεξαρτήτως ποσού; Επιγραμματικά σε δύο γραμμές δε γίνεται . Βλέπε αναλυτικά νόμος 4172/2014 (άρθρα 62-64) και εγκύκλιο ΠΟΛ 1220/2014 .....και ο Θεός βοηθός.
soulrebel Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Επιγραμματικά σε δύο γραμμές δε γίνεται . Βλέπε αναλυτικά νόμος 4172/2014 (άρθρα 62-64) και εγκύκλιο ΠΟΛ 1220/2014 .....και ο Θεός βοηθός. Ευχαριστώ! Το '300 και πάνω' που αναφέρεται πάντως ισχύει ;
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Ευχαριστώ! Το '300 και πάνω' που αναφέρεται πάντως ισχύει ; Ισχύει και κατά τη γνώμη μου όπως είναι διατυπωμένη η διάταξη δεν υπάρχει δυνατότητα προαιρετικής πρακρατήσεως για αμοιβές μικρότερες των 300 ευρώ (αλλά αυτό είναι η ταπεινή μου γνώμη και μόνο ) 1
soulrebel Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Ισχύει και κατά τη γνώμη μου όπως είναι διατυπωμένη η διάταξη δεν υπάρχει δυνατότητα προαιρετικής πρακρατήσεως για αμοιβές μικρότερες των 300 ευρώ (αλλά αυτό είναι η ταπεινή μου γνώμη και μόνο ) Eυχαριστώ και πάλι !
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα