makis86 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 καλησπέρα, μόλις τελείωσα την σχολή (Μηχανολόγων Μηχανικών) και τον τελευταίο καιρό(2 μήνες περίπου ) αναζητώ εργασία. κυρίως κοιτώ αγγελίες και διάφορα site αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω βρει εργασία. θα ήθελα να σας ζητήσω κάποια συμβουλή διότι νομίζω ότι δεν κάνω κάτι σωστά. Γενικά υπάρχουν ευκαιρίες για νέους μηχανικούς?
spy1551 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Δυστυχώς , αποφοίτησες τη χειρότερη εποχή. Οι μεγάλες εταιρείες μειώνουν το προσωπικό τους λόγω μείωσης του κύκλου εργασιών τους. Ξεκίνα κάτι μόνος σου , δηλώνοντας ως έδρα το σπίτι σου.
xaxa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Δεν θα μπορούσε να περιγράψει την κατάσταση καλύτερα ο Spy1551. Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα. Δες πως μπορείς να ξεκινήσεις να κάνεις κάτι μόνος σου.
karavlaxos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Μακη δυστυχως αμα δεν εχεις καποιον να σε βοηθησει να μπεις σε καποια δουλεια ειναι παρα παρα πολυ δυσκολα τα πραγματα. Στο λεει καποιος που ψαχνει 5 μηνες τωρα και δεν εχει καταφερει τιποτα.
tpanag Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 καλησπέρα, μόλις τελείωσα την σχολή (Μηχανολόγων Μηχανικών) και τον τελευταίο καιρό(2 μήνες περίπου ) αναζητώ εργασία. κυρίως κοιτώ αγγελίες και διάφορα site αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω βρει εργασία. 2 μήνες και απογητεύτηκες κιόλας; 13 μήνες εδώ! Και δεν είμαι και φρέσκος. Οπλίσου με πολλή υπομονή και κουράγιο, γιατί θα τα χρειαστείς. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Αλλιώς κάνε την απόπειρα για κάτι δικό σου όπως προτάθηκε.
lightname Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Κανά δυο χρόνια εδώ. Κάνε μεταπτυχιακό έξω και ψάξε για δουλειά εκεί.
christopografow Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Τι κατάσταση είναι αυτή ρε γμτ...
mswsk Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Αν και δουλευω ( σε τεχνικό γραφειο που δεν είμαι ευχαριστημένη )και έχω το πτυχίο 5 χρόνια ψάχνω για δουλειά πάνω από 1,5 χρόνο......πολύ δύσκολα τα πραγματα......
zefuros Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 καλησπέρα, μόλις τελείωσα την σχολή (Μηχανολόγων Μηχανικών) και τον τελευταίο καιρό(2 μήνες περίπου ) αναζητώ εργασία. κυρίως κοιτώ αγγελίες και διάφορα site αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω βρει εργασία. θα ήθελα να σας ζητήσω κάποια συμβουλή διότι νομίζω ότι δεν κάνω κάτι σωστά. Γενικά υπάρχουν ευκαιρίες για νέους μηχανικούς? Μπορεις να πας και να ξεμπλέξεις απο΄τον Στρατό..... ειναι τωρα η χειρότερη εποχη!
vaggelhs92 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Τι κατάσταση είναι αυτή ρε γμτ... Ελάτε ρε παιδιά τόσο χάλια είναι τα πράγματα?Η οικοδομή είναι που περνάει τη μεγαλύτερη κρίση, αλλά οι μηχανικοί δεν δουλεύετε μόνο στην οικοδομή!Εργοστάσια πείτε ποτέ δεν είχαμε πολλά, αλλά τόσες άλλες εταιρίες υπάρχουνε.Στα ΣΕΠ δεν τα λέγανε αυτά...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα