Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανανέωση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για παιδική κατασκήνωση


Recommended Posts

Ερώτηση:

 

Φίλος μου ζήτησε να αναλάβω μια έκδοση άδειας για μια μικρή προσθήκη σε μια παιδικη κατασκήνωση και επειδή χρειάζεται και ανανέωση της έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων που έληξε φέτος το καλοκαίρι θέλει να το αναλάβω κι αυτό.

 

Στην περιφέρεια που ρώτησα μου είπαν ότι πρέπει να γίνει απο περιβαλοντολογο η ανανέωση (αν και δεν ήταν η αρμόδια εκει αλλα κάποιος αλλος του τμήματος). Η αρχική μελέτη που εγκρίθηκε και ισχυε μεχρι σημερα όμως είχε γίνει και εχει υπογραφή απο ηλεκτρολογο μηχανικό.

 

Τελικά εχω δικαίωμα να κάνω την ανανέωση σαν πολιτικος μηχανικός ή όχι; Δεν θελω να μπλεκω σε ξένα χωράφια αλλα μου το ζήτησε φίλος. Αν εχω δικαίωμα θα του το κάνω αλλιως θα βρω ποιος εχει.

 

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Η προηγούμενη ΜΠΕ αν ήταν κατηγορίας Β4 θα μπορούσε να υπογραφεί και από κάποιον ο οποίος δεν έχει μελετητικό πτυχίο. Συνήθως η ΜΠΕ του 2000 (αφού απαιτείται ανανέωση) είχαν μια σύντομη περιγραφή και το ερωτηματολόγιο, και υπογράφονταν από τον οποιοδήποτε.

 

Τώρα πιθανόν η κατηγορία του έργου σου να μην είναι Β4 οπότε θα πρέπει να έχεις μελετητικό για περιβαλλοντικά. Δες λίγο την κατάταξη του έργου σου. Στη νομοθεσία που υπάρχει στα dowloads (ΦΕΚ 1022Β/5-8-2002).

Αναφορικά με τα δικαιολογητικά μια επίσκεψη στη διεύθυνση περιβάλλοντος της περιοχής σου θα σε βοηθήσει.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.