Giorgos Georgiou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Στην Πολεοδομία Παλλήνης μου απάντησαν ότι ο νόμος το λέει ξεκάθαρα. Στους τακτοποιημένους χώρους επιτρέπονται μόνο οι εργασίες που προβλέπονται από το άρθρο 22. Εννοείται πως ευγενικά μου δικαιολογήθηκαν πως δεν προλάβαιναν να μου υποδείξουν το συγκεκριμένο άρθρο λόγω φόρτου εργασίας. («Να το βρεις μόνος σου») Έλεος βρε παιδιά. Έχω ξεψαχνίσει όλα τα ΦΕΚ και τις εγκυκλίους. Πουθενά δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Directionless Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Ε, λογικό είναι. Θεωρεί ότι έπρεπε να σου απαντήσει και έτσι έπρεπε να σου πει "κάτι" (τώρα αυτό το κάτι μην το δένεις και σκοινί κορδόνι). Πάντως δίκιο έχεις, δεν αναφέρεται τίποτα και πουθένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Georgiou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Ευχαριστώ, γιατί πήγαινα να τρελλαθώ. Ή στραβός είμαι γω ή στραβά αρμενίζω. (Μάλλον και τα δυο...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 και ποιες ειναι οι εργασιες του αρθρου 22? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Georgiou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 και ποιες ειναι οι εργασιες του αρθρου 22? http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:OZGQdrEqG5wJ:www.evrytania.gr/LinkClick.aspx%3Ffileticket%3DIeGhF2TXchE%253D%26tabid%3D361+%CE%B1%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF+22+%CE%B3%CE%BF%CE%BA&hl=el&gl=gr&pid=bl&srcid=ADGEEShKYg_ihY5rmzSNbjmoXjBEr4xrNTV3k3IJoo93x705ammCFfS71PYzw7z7fDpZ3zw3UPYbmZ6fvLUSHqaY5DRQ9vf6sWaNVM_e3W8qQZWh80tVEcHRIELC_cU9Kf7GBh4Oudos&sig=AHIEtbQjz-UWEbtt7f0PteIBXanhO6It7A Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 ευχαριστω για την παραπομπη.σε χωρο νομιμου παταριου(που φαινεται στα σχεδια της οα) αρα και στην οψη του κτιριου,το οποιο προκειται να τακτοποιηθει ως προς τη χρηση(ειναι γραφειο),μπορει μετα να εκδοθει αδεια αλλαγης οψεων(αλλαγη ανοιγματων) στο παταρι?γνωμη μου ειναι οτι μπορει διοτι η οψη του ολου κτιριου υπηρχε στην οα ,δεν ειναι αυθαιρετη.αλλαζει μονο η χρηση.εσεις τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
archthanos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 @martha1 Ο χώρος που αναφέρεις ηταν μετρημένος στη δόμηση? Αν ναι πως τακτοποιήθηκε???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 οχι ,με τον γοκ 73 δεν μετρουσε στο σ.δ.archthanos τι λες για το πιο πανω ερωτημα μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
birdou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Φαντάζομαι οτι το πατάρι, απο δευτερεύον χρήσης χώρος, με την τακτοποίηση γίνεται κύριας. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι οτι σε πολλές περιπτώσεις τακτοποίησης εννοείται οτι αλλάζουν οι όψεις του κτηρίου. Άμα δηλαδή κλειστεί ένας Η-Υ και γίνει σαλόνι, τότε δεν αλλάζει και η όψη του κτηρίου! Οπότε θεωρητικά αυτό θα πρέπει να ισχύει για όλων των ειδων τους τακτοποιούμενους χώρους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 που σημαινει οτι στην κατοψη τακτοποιησης σημειωνεις και τα νεα ανοιγματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα