serioannis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Καλημέρα σας και καλή χρονία. Θέλω να προχωρήσω στην αγορά ενός αγροτεμαχίου, όπου είναι χωρισμένο σε δύο κομμάτια και ανοίκει σε δίαφορετικούς ιδιοκτήτες. Τοπογραφικά δεν υπάρχουν. Για να τα κάνω εγώ ξέρει κάποιος να μου πει αν θα χρειαστώ δύο ή ενα; η τι άλλα έγγραφα θα χρειαστώ; Ευχαριστώ.
tpanag Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Ο Μηχανικός που θα αναλάβει τη σύνταξή του θα σε ενημερώσει για τις απαραίτητες ενέργειες και θα τυπώσει όσα αντίτυπα χρειάζονται. Η ερώτησή σου είναι χωρίς νόημα.
serioannis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Eυχαριστώ. Μήπως ξέρετε να μου πείτε τι ισχύει για οικισμούς προ του 23' μη οριοθετημένους; (πόσα στρέμ. απόσταση απο το κέντρο του χωριού κ.α)
agios Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Όπως λέει ο συνάδελφος Ο Μηχανικός που θα αναλάβει τη σύνταξή του θα σε ενημερώσει.
serioannis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Έχω ρωτήσει αλλά δεν έχω πάρει ξεκάθαρες απαντήσεις.
xktop Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ ότι είμαστε λίγο εχθρικοί προς συναδέλφους και μη! Λίγο σεβασμό. Ο άνθρωπος ρώτησε εάν χρειάζεται ένα ή δύο τοπογραφικά για το αγροτεμάχιο ,το οποίο ανήκει σε δύο ιδιοκτήτες. Αν βρίσκεται σε καθεστώς συνιδιοκτησίας , αυτό σημαίνει ένα αγροτεμάχιο άρα μία μελέτη τοπογραφικού διαγράμματος. Αν είναι δύο χωριστές ιδιοκτησίες τότε δύο διαγράμματα. Υπόλοιπα έγγραφα θα ζητηθούν από συμβολαιογράφο.
agios Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Eυχαριστώ. Μήπως ξέρετε να μου πείτε τι ισχύει για οικισμούς προ του 23' μη οριοθετημένους; (πόσα στρέμ. απόσταση απο το κέντρο του χωριού κ.α) Αυτήν την ερώτηση δεν την είδες?
xktop Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Αυτήν την ερώτηση δεν την είδες? Άγιε ναι την είδα. Επόμενη ερώτηση;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα