chrisven Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Αν κάποιος έχει κάποια εφαρμογούλα σε excel ή οτιδήποτε άλλο που να επιλύει πολλαπλή οπισθοτομία (πάνω από 3 σημεία) και διόρθωση με ελάχιστα τετράγωνα ή κάποια άλλη μέθοδο ας μου το στείλει αν θέλει ή παραπομπή σε κανένα free pdf στο internet με τον τρόπο επίλυσης. ευχαριστώ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Υπάρχει ένα πρόγραμμα με το όνομα Επίλυση του Δημήτριου Παπαδημητρίου από διπλωματική εργασία Θα το βρείς εύκολα με αναζήτηση νομίζω υπάρχει και στο φόρουμ
chrisven Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 δεν τρέχει στον υπολογιστή μου το επίλυση γι'αυτό είπα μήπως υπάρχει κάποιο άλλο
giorgosv Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 τι λειτουργικο εχεις; το επιλυση το εχω δοκιμασει και τρεχει σε windows xp,windows 7 32+64bit αρα μου φαινεται δυσκολο να μην τρεχει σε κατι αλλο!
jojo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 δεν τρέχει στον υπολογιστή μου το επίλυσηγι'αυτό είπα μήπως υπάρχει κάποιο άλλο δοκιμασε να το τρεξεις με Program Compatibility
chrisven Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 ευχαριστώ παιδιά λύθηκε.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα