kioanni Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2013 Παιδιά προς ενημέρωση: και στη Φυλή λοιπόν, η συνένωση διαμερισμάτων πάει με άδεια δόμησης. ΥΓ: όχι μόνο δεν είδα φωτάκι, αλλά μέχρι στιγμής είναι η καλύτερη πολεοδομία που έχω πάει!! 1
Βlack μπεε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 καλησπέρα συνάδελφοι....έχω το παρακάτω ερώτημα: ο ιδιοκτήτης θέλει να ενώσει τα 2 διαμερίσματα του β ορόφου και να τα κάνει ένα.Όλος ο όροφος ανήκει στην ιδιοκτησία του.Δεν θα υπάρξει καμιά μεταβολή στον φέροντα οργανισμό ,ούτε αλλαγή μηχανολογικών κ υδραυλικών.Στην ουσία θα γκρεμιστεί ο τοίχος που τα ενώνει.Σε αυτή την περίπτωση προχωράμε με έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας ή κανονική άδεια δόμησης? ευχαριστώ εκ των προτέρων..
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Κανονική άδεια δόμησης "συνένωση δύο διαμερισμάτων σε ένα".
nik Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Τελικά η συνένωση διαμερισμάτων θέλει οικοδομική άδεια ? Δεν γίνεται με Μικρής Κλίμακας ? Το γεγονός ότι το κόστος της αδείας μπορεί να φτάσει π.χ. τις 3.000 ευρώ δεν οδηγεί πρακτικά στην λύση της τακτοποίησης....?
nik Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 (edited) Η λύση της ενημέρωσης φακέλου για άδεια που έχει λήξει ισχύει ? Edited Δεκέμβριος 19 , 2013 by nik
Panos_ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Ιάσονα γιατί να απαιτείται άδεια δόμησης? Εγώ νομίζω πως γίνεται με ενημέρωση φακέλου.
KiriakosCE Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Η συνένωση και ο διαχωρισμός διαμερισμάτων κανονικά θέλουν έκδοση άδειας.... Απλά ανάλογα την ΥΔΟΜ και την περίπτωση (π.χ. δεν τροποποιούνται τα Η/Μ) επέτρεπαν τουλάχιστον μέχρι πριν κανα δυο χρόνια που είχα ελέγξει και με μικρής κλίμακας (ορισμένες ΥΔΟΜ)
myri Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2014 Ωραία δηλαδή μετά από τον ΝΟΚ και τους Μπιρμιλονόμους κλπ εκατοντάδες τροποποιήσεις, διευκρινήσεις κλπ καταλήγουμε και πάλι στο 0. Το πιο τραγικό είναι πως ο παράνομος ξεμπερδεύει με μια ρύθμιση και ένα 500άρικο ενώ ο νόμιμος τραβιέται μερικούς μήνες! 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα